עבור לתוכן

הוט או יס? והפעם בסקר אמיתי! :D

הוט או יס? 1,774 הצבעות

1. 1. הוט או יס?

• HOT
    • Yes
    • לא רואה TV
    • צלחת לווין פרטית
    • אנטנה רגילה לקליטת ערוץ 1 ו2

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

דווקא אצלי יש גם יס וגם אינטרנט בכבלים

גם אצלי.

• תגובות 43
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תכלס?

אינטרנט 5mbps וגישה בתשלום לאתרי VOD של סדרות/סרטים או תשלום חודשי לשרת Usenet(יעלה לך 25 דולר מול כ50 לVOD אבל קצת פחות חוקי אסור בעקרון להוריד סדרות שמשודרות ברשתות פרטיות(רשתות כבלים בעקר) או סרטים).

להוריד כל סדרה באיכות גבוהה פי כמה וכמה מאשר מה שמשודר בארץ תוך דקות ספורות וזהו...

אלא עם מעניין אותך ספורט שאין כרגע תחליף הולם לזה :| אישית לא פתחתי טלוויזיה משהו כמו 4-5 שנים טובות כבר.

פורסם

כמו שאני אמור בכל תרד, BTorrent וeMule מספקים לי את כל הסדרות הסרטים במהירות ואיכות שאין באף מקום אחר

באיזה עוד חברה בארץ אתה יכול לראות את Prison Break Season 2 ב HD ? עולם אחר

פורסם

שתיהן זבל... חוץ מחדשות אני כבר לא רואה כלום בטלויזיה, כל סדרה שאני אוהב אני פשוט מוריד הכי טוב והכי מעודכן.

צודק! אבל הסיבה שבחרתי HOT, בגלל שיש להם את כל השירותים תחת קורת גג אחת.

אינטרנט, טלויזיה, טלפון, ובמחיר סביר. ללא הסיבות האלו הייתי מותר עליהם.

פורסם

הטלפון שלהם דפוק

הוא עושה לי רעשים

פורסם

הטלפון שלהם דפוק

הוא עושה לי רעשים

הבנתי שזה מאוד תלוי בכמות המחוברים בבנין, אצלי לפחות זה בסדר רק לפעמים חסר לי "שיחה ממתינה".

פורסם

אצלנו זה עובד מושלם, יותר טוב מבזק. ובזק עובד Flawless...

פורסם

אני בחרתי לא רואה TV.

אבל יש לי HOT והיה ל YES אני לא יכול לומר מבחינת איכות שידור כי יש לי טלוויזית 29" רגילה כך ששניהם ניראים לי איכותיים באותה המידה.

לדעתי אי אפשר לומר מי יותר טוב (זה לא מעבד עם מבחני ביצועים) וכל אחד ימצא את היתרונות שלו. אם אין תכניות מסוימות שמשודרות רק בכבלים או בלווין ולפעמים אנשים באמת מחליטים לפי זה אז יש לי כמה נקודות לכאן ולכאן.

לדוגמא אני קצת מתגעגע לעקרות בית נואשות ב YES אבל זה לא ממש חשוב לי והלכתי אחרי המחיר. חבילה של טלפון, טלויזיה ואינטרנט הרבה יותר זולה מבזק ו YES.

מה שהכי מרגיז אותי בכבלים זה האיטיות תגובה של הממירים שלהם ומחכים יותר מידי זמן עד שמשהו זז בעיקר ב VOD.

פורסם

מה שהכי מרגיז אותי בכבלים זה האיטיות תגובה של הממירים שלהם ומחכים יותר מידי זמן עד שמשהו זז בעיקר ב VOD.

עברת לממיר הדק החדש שלהם ?

פורסם

הוא יותר מהיר ? ^

פורסם

הוא יותר מהיר ? ^

כן בהחלט, פחות נתקע וגם יפה יותר ליד הטלויזיה, הקודמים פשוט מכוערים :silly:

פורסם

אין על יס.

בעיקר על יס סטארס. אחד הערוצים טובות...מה שמזכיר לי..יש ג'יי לנו!

פורסם

כן בהחלט, פחות נתקע וגם יפה יותר ליד הטלויזיה, הקודמים פשוט מכוערים :silly:

אבל אין בו VOD לא ?

פורסם

כמובן שיש.

המהירים אלה ממירי דוקסיס, היה לי כזה עד שהוא נשרף ואח"כ הביאו לי ממיר שמן מכוער ואיטי ביותר :pissed: :pissed:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים