פורסם 2006 בדצמבר 1018 שנים שלום,אני חולה כבר יומיים, אני לוקח תרופות (הרבה) ולפעמיים החום עולה ולפעמים יורד, יש לכם איזושהי פיתרון? אני מרגיש חרא ואין לי חשק לאכול ואפילו להיות על המחשב, החום שלי הוא 38.5C.עריכה: עידכון עמ' 3
פורסם 2006 בדצמבר 1018 שנים התרופה הכי טובה לחום זה דוגרי חוקן קר. לי אין את הבעיה הזאת, טמפרטורת הגוף שלי תמיד נמוכה מעט מהממוצע, גם כשאני חולה.
פורסם 2006 בדצמבר 1018 שנים קח כדור צינון או משהו,אל תשכב במיטה כל היום כמו פדלאה ,וחשוב מאוד שלא תדליק בחדר שלך מפזר חום או משהו,חיידקים מתרבים ככה יותר מהר.
פורסם 2006 בדצמבר 1018 שנים מחבר התרופה הכי טובה לחום זה דוגרי חוקן קר. לי אין את הבעיה הזאת, טמפרטורת הגוף שלי תמיד נמוכה מעט מהממוצע, גם כשאני חולה. מה זה חוקן קר?
פורסם 2006 בדצמבר 1018 שנים ואללה תדליק ג'וינט אחי... הכל יעבור - מבטיח לך! 100% אחי להצטננות,חום וכאלה ממש עוזר
פורסם 2006 בדצמבר 1018 שנים קודם כל כדאי היה להתיעץ עם רופא, אם זה חיידק אז אנטיביוטיקה תעזור, למרות שאם אין לך שום דלקות ברורות כנראה יגידו לך שזה וירוס ואין מה לעשות. שנית תקח כדורים להורדת חום (אקמול\אדויל כל דבר אחר) ותשתה הרבה מים. תנסה לנוח, לא חייב לשכב במיטה כל היום אבל לא להתאמץ יותר מדי פיזית. אם זה וירוס אין באמת מה לעשות חוץ מלטפל בסימפטומים (כמו חום) ולחכות שיעבור. אצלי כל הבית חולה עכשיו ואני איכשהו הצלחתי להחזיק מעמד בריא בזכות מאמצים רבים להתרחק מכל החולים, אבל זה נראה כאילו אני נכשלתי ומהבוקר התפתח לי כאב גרון ואני כבר צופה שיהיה גם חום
פורסם 2006 בדצמבר 1018 שנים מי שאל על חוקן ולא קיבל?http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%97%D7%95%D7%A7%D7%9F
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.