עבור לתוכן

שירשור המלצות לדראמלים

Featured Replies

פורסם

אוקי, אחרי הרבה שאלות שחוזרות על עצמם כאן בפורום תמיד שואלים איזה דראמל הוא עדיף יותר, וטוב יותר למשתמש המתחיל והמקצועי כאחד

אז אני פותח את השירשור הזה כדי לסגור את הנושא הזה באופן חד משמעי

ואני מבקש ממשתמשים עם נסיון עם מספר דראמלים מחברות שונות כדי להגיב

אוקי אני לא התעסקתי אם הרבה סוגים של דראמלים בכלל

קניתי לא מזמן דראמל של סקייל ב 300 שקל ב ACE קנה והרוס ת'בית

איתו עשיתי את החלון למחשב שלי (קניתי דיסקיות מחוזקות)

ואין לו הרבה בעיות ההפך הוא ממש דראמל סבבה

הוא עושה הרבה רעש ויש לו רק בעיה אחת קטנה שהיא מסוכנת

מתי שאני נגיד חותך משהוא ומושך את הדראמל או הציר הגמיש (לאיפה שמחובר הדיסקית החיתוך)

אז אפשר לראות בעין שלמרות שסגרתי את זה חזק (המוט שעליו מחובר הדיסקית החיתוך ואז מבריגים את הבורג)

המוט יוצאת החוצה ויכול לעוף לאין שהוא הדיסקית שהיא מסובבת בטיל ולפגוע במישהוא או משהוא

חוץ מזה יש עוד בעיה אחד קטנה שאתה עובד עם הציר הגמיש ואתה חותך משהוא בעמצא העבודה אתה שומע רעש מוזר כזה

כאילו הציר הגמיש החליט להשתגע אבל אחרי שניה זה נפסק ואתה יכול להמשיך לעבוד

ציון סופי לסקייל: 7

עכשיו אני רוצה לבקש ממכם אם למישהוא יש בעיות אם דראמל כל שהם שיכתוב עליהם בשירשור הזה

וידרג את הדראמל שלו מ - 1 עד - 10

הדירוג כולל את רמת נוכות העבודה איתו

כמה הוא מרעיש

כמה הוא עלה ומה קיבלת איתו

ובעיות למינהם..

פורסם
מתי שאני נגיד חותך משהוא ומושך את הדראמל או הציר הגמיש (לאיפה שמחובר הדיסקית החיתוך)

אז אפשר לראות בעין שלמרות שסגרתי את זה חזק (המוט שעליו מחובר הדיסקית החיתוך ואז מבריגים את הבורג)

המוט יוצאת החוצה ויכול לעוף לאין שהוא הדיסקית שהיא מסובבת בטיל ולפגוע במישהוא או משהוא

אתה צריך ללחוץ על הכפתור שבקצה, לסובב לאט את ההברגה עד שהכפתור יכנס עד הסוף, ואחרי זה לחזק את ההברגה כמה שיותר חזק- רצוי עם המפתח המצורף.

לגבי הת'ראד- לפי דעתי הוא מיותר כי בFAQ יש מספיק מידע והמלצות :nixweiss:

פורסם

קניתי היום דרמל של וולף הוא בכלל לא עושה רעש חזק נורא כל לחבר אליו את הציר הגמיש...

אבל הוא בא עם דיסקיות חרא לפי דעתי ועם עוד כמה דיסקיות נחמדות אבל לא הרבה

הדיסיקיות הגרעות הם מקרטון....

ציון סופי 8 אבל זה לא נכון ממש כי עדין לא ניסיתי אותו אין עדיין לרעיונות למחשב...

יש לי גם שאלה באיזה מהירות כדאי להשתמש עם אלומניום?פרספקס?ועץ?

{מחיר 139 שקל במבצע בהום סנטר וזה בא עם 128 חלקים}

פורסם

הצעה שלי, לכו רק אבל רק על המקור, DERMEL.

פורסם

או שלא...

למה אנשים צריכים להוציא איזה 700 ש"ח על כלי שהם ישתמשו בו פעם בשנה במקרה הטוב? דראמלים של וולף וסקיל מספיקים לגמרי לרוב האנשים.

פורסם

שלשום קניתי את הדרמל של וולף ב 139 ש"ח וחוץ מזה שהדיסקיות שלו מתחסלות מהר, לא ראיתי בו ממש חסרונות...

פורסם

זה מפני שלא התנסת במולטיטול(כן, כך קוראים לזה) של DREMEL. המחיר של דגם פשוט מתחיל ב450 ש"ח. וברוב המקרים משתמשים בו יותר מפעם אחת, גם אם לא מתכננים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים