פורסם 2006 בדצמבר 1018 שנים אוקי, אחרי הרבה שאלות שחוזרות על עצמם כאן בפורום תמיד שואלים איזה דראמל הוא עדיף יותר, וטוב יותר למשתמש המתחיל והמקצועי כאחדאז אני פותח את השירשור הזה כדי לסגור את הנושא הזה באופן חד משמעיואני מבקש ממשתמשים עם נסיון עם מספר דראמלים מחברות שונות כדי להגיבאוקי אני לא התעסקתי אם הרבה סוגים של דראמלים בכללקניתי לא מזמן דראמל של סקייל ב 300 שקל ב ACE קנה והרוס ת'ביתאיתו עשיתי את החלון למחשב שלי (קניתי דיסקיות מחוזקות)ואין לו הרבה בעיות ההפך הוא ממש דראמל סבבההוא עושה הרבה רעש ויש לו רק בעיה אחת קטנה שהיא מסוכנתמתי שאני נגיד חותך משהוא ומושך את הדראמל או הציר הגמיש (לאיפה שמחובר הדיסקית החיתוך)אז אפשר לראות בעין שלמרות שסגרתי את זה חזק (המוט שעליו מחובר הדיסקית החיתוך ואז מבריגים את הבורג)המוט יוצאת החוצה ויכול לעוף לאין שהוא הדיסקית שהיא מסובבת בטיל ולפגוע במישהוא או משהואחוץ מזה יש עוד בעיה אחד קטנה שאתה עובד עם הציר הגמיש ואתה חותך משהוא בעמצא העבודה אתה שומע רעש מוזר כזהכאילו הציר הגמיש החליט להשתגע אבל אחרי שניה זה נפסק ואתה יכול להמשיך לעבודציון סופי לסקייל: 7עכשיו אני רוצה לבקש ממכם אם למישהוא יש בעיות אם דראמל כל שהם שיכתוב עליהם בשירשור הזהוידרג את הדראמל שלו מ - 1 עד - 10הדירוג כולל את רמת נוכות העבודה איתוכמה הוא מרעישכמה הוא עלה ומה קיבלת איתוובעיות למינהם..
פורסם 2006 בדצמבר 1018 שנים מתי שאני נגיד חותך משהוא ומושך את הדראמל או הציר הגמיש (לאיפה שמחובר הדיסקית החיתוך)אז אפשר לראות בעין שלמרות שסגרתי את זה חזק (המוט שעליו מחובר הדיסקית החיתוך ואז מבריגים את הבורג) המוט יוצאת החוצה ויכול לעוף לאין שהוא הדיסקית שהיא מסובבת בטיל ולפגוע במישהוא או משהוא אתה צריך ללחוץ על הכפתור שבקצה, לסובב לאט את ההברגה עד שהכפתור יכנס עד הסוף, ואחרי זה לחזק את ההברגה כמה שיותר חזק- רצוי עם המפתח המצורף. לגבי הת'ראד- לפי דעתי הוא מיותר כי בFAQ יש מספיק מידע והמלצות
פורסם 2006 בדצמבר 1018 שנים קניתי היום דרמל של וולף הוא בכלל לא עושה רעש חזק נורא כל לחבר אליו את הציר הגמיש...אבל הוא בא עם דיסקיות חרא לפי דעתי ועם עוד כמה דיסקיות נחמדות אבל לא הרבה הדיסיקיות הגרעות הם מקרטון....ציון סופי 8 אבל זה לא נכון ממש כי עדין לא ניסיתי אותו אין עדיין לרעיונות למחשב...יש לי גם שאלה באיזה מהירות כדאי להשתמש עם אלומניום?פרספקס?ועץ?{מחיר 139 שקל במבצע בהום סנטר וזה בא עם 128 חלקים}
פורסם 2006 בדצמבר 1118 שנים או שלא...למה אנשים צריכים להוציא איזה 700 ש"ח על כלי שהם ישתמשו בו פעם בשנה במקרה הטוב? דראמלים של וולף וסקיל מספיקים לגמרי לרוב האנשים.
פורסם 2006 בדצמבר 1118 שנים שלשום קניתי את הדרמל של וולף ב 139 ש"ח וחוץ מזה שהדיסקיות שלו מתחסלות מהר, לא ראיתי בו ממש חסרונות...
פורסם 2006 בדצמבר 1218 שנים זה מפני שלא התנסת במולטיטול(כן, כך קוראים לזה) של DREMEL. המחיר של דגם פשוט מתחיל ב450 ש"ח. וברוב המקרים משתמשים בו יותר מפעם אחת, גם אם לא מתכננים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.