פורסם 2002 בדצמבר 322 שנים אני מתכוון למארז הזה -http://www.virtual-hideout.net/reviews/voyeurmods_midcase/images/mainimage.jpg
פורסם 2002 בדצמבר 322 שנים תבדוק כאן :smoke:*מסתכל בכדור בדולח*יבוא מנהל, יערוך ויכתוב: "אין פירסום חינם!"*מסתכל בכדור בדולח* ;D
פורסם 2002 בדצמבר 322 שנים יש את המארזים של LianLiCoolerMaster שהם מארזי האלומיניום הטובים ביותר שניתן להשיג בארץ. (ובכלל)כמו כן יש את מארזי האלומיניום של ThermalTake ושל ChiefTec.
פורסם 2002 בדצמבר 322 שנים תבדוק כאן :smoke:*מסתכל בכדור בדולח*יבוא מנהל, יערוך ויכתוב: "אין פירסום חינם!"*מסתכל בכדור בדולח* ;Dלא רציתי לנעול את הדיון הזה בהתחלה כי חשבתי שאחרי המפגש אתם תגידו שאסור לפרסם .Mr.Gleb - ממך לא חשבתי ככה , איכזבת אותי .בבקשה לא להכריח אותי לנעול את הדיון הזה , תבינו שאסור (לטובתכם) לפרסם בפורום .לפותח התרד ,תברר אצל החניות שנמצאות בהשוואת המחירים ,או שיש או שאין .הודעה נוספת פעלת אופי "שיווקי " תגרור מחיקה מידית של כל התרד .
פורסם 2002 בדצמבר 322 שנים SORRY GUYS אני מוחק את ההדע האמתי בכלל לא ידעתי שאסור לתת פה לינקים לחנויות טוב סליחה
פורסם 2002 בדצמבר 322 שנים איזה חנויות אני יכול לקנות אותם?קרוב לאזור המרכז עם ישבחנויות המופיעות בהשוואת המחירים.
פורסם 2002 בדצמבר 322 שנים מחבר טוב תודהומצטער על האי נאימות.יש לי אבל עוד שאלה שאולי לא קשורה בנושא אבל קשורה לקירור אז...אני לא מומחה גדול בקירור ויש לי שאלה לגבי ההיטסינק והמאוורר של המעבד.לפי מה שאני מבין היטסינק ומאוורר שנבנים למעבד באים כיחידה אחת של היטסינק בגודל סטנדרטי (גודל אחיד לאחד) וכך גם המאוורר, והשוני הוא בעצם בחברות ובביצועים, זה נכון?
פורסם 2002 בדצמבר 322 שנים הגודל של ההיטסינקים הוא לא אחיד: יש כאלו בגודל 70*70, 80*80, 60*80 ועוד. ההיטסינקים באים גם בצורות שנות: עיצוב סטנדרטי, אורב ועוד כל מני משחקים עם מיקום המאוורר, צורת צלעות הקירור והרכב החומרים שממנו עשוי ההיטסינק. אם אתה מעונין לקנות היטסינק אז תגיד לנו מה התקציב שלך, איזה מעבד יש לך והאם אתה מתכנן לעשות אוברקלוק.
פורסם 2002 בדצמבר 422 שנים מחבר העניין הוא כזה, כמו שכתבתי בת'ארד הזה - http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=1;action=display;threadid=24365;start=newאני מעוניין לשים את המחשב שלי בתוך ארון מעץ עם דלת מזכוכית + 15 סמ חופשי מכול צד עם פתח אוורור.אני דואג שזה לא יספיק, אני חושב שכן אבל הרבה חולקים על דעותי אז...יש לי מעבד AMD XP 1700+ עם לוח אמ של GIGABITE 7VTXE.אין בעיית תקציב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.