עבור לתוכן

המחשב מבצע אתחול בעת הפעלת משחקים

Featured Replies

פורסם

זה המחשב :

AMD am2 3800 Dualcore x64

Gigabyte GA-M57SLI-S4 nForce 570 AM2

Corsair 1GB Kit PC2-5400 DDR2-675 4-4-4-12 Twin2X1024-5400C4

WD250 Sata2

PNY Geforce 7900GT 256

HEC 400WATT

Compucase tower

Floppy

המחשב הזה נקנה לפני כ3 וחצי חודשים, זמן רנדומאלי לאחר שאני נכנס למשחק הוא או נתקע או עושה REBOOT על דעת עצמו, המחשב עלה לי הרבה ועד כה אין לאף אחד תשובה מספפקת בשבילי... חבל לי על הכסף אשמח לקבל עזרה ממישהו תודה, איל.

פורסם

אם זה במשחק כנראה זה הכרטיס מסך בעייתי או המעבד

אם זה בכלל תבדוק זכרונות , לוח אם , כונן קשיח יש תוכנות לזה ..

פורסם
  • מחבר

אני לא כלכך מכיר... אשמח אם תיתן לי שמות וזה בעיקר במשחקים, פעם במליון שנה זה בסרט אבל בדרך כלל זה לא קורה...

פורסם
●עידכון ביוס - אם שום פתרון לא עזר, תשקלו לעדכן את הביוס. יש מקרים שרק עידכון ביוס יוכל לעזור בפיתרון הבעיה.

חשוב להזכיר שעידכון ביוס כרוך בסיכון רב אם לא מבצעים אותו כראוי!

תתחיל מזה

פורסם

ראשית כדאי שתשנה את הכותרת לכותרת אינפורמטיבית כגון: מחשב מבצע הפעלה מחדש בזמן משחק

ודבר שני כדאי שתעלה את קבצי ה Minidump לפה כדי שנוכל לנתח את הבעייה

פורסם

המעבד הוא הדבר האחרון שצריך לחשוב עליו כי מעבדים לא נהרסים פיתאום בד"כ, אלא אם כן הוא מתחמם אז יש לו בעיית חימום אבל זה כבר נושא אחר לגמרי

פורסם
  • מחבר

כשניסיתי להיכנס לתיקיה של קבצי הDUMP לפי כתובת זו %SystemRoot%\Minidump הוא אמר לי שהתיקיה לא קיימת זתומרת ש.... מה לעשות מכאן ?

פורסם

כשניסיתי להיכנס לתיקיה של קבצי הDUMP לפי כתובת זו %SystemRoot%\Minidump הוא אמר לי שהתיקיה לא קיימת זתומרת ש.... מה לעשות מכאן ?

נשמע כמו WINDOWS דפוק.

פורסם
  • מחבר

יכול להיות למרות שקשה לי להאמין כי היו לי 3 גרסאות..

ד"א, היה לי תקלה כזאת גם בX64 אז מחקתי אותו... עדיף להתקין אותו ? למה..

פורסם

^^^

תנסה להקשיב לדיסק קשיח כאשר המארז פתוח, אולי תשמע דפיקות של הדיסק ואז עלינו על הבעיה?

פורסם
  • מחבר

שקט כמו דג...

יש לי שני חשדות עיקריים ולא מבוססים בכלל.... 1. זכרונות

2. כ.מסך

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכם חברים, ככל הנראה עליתי על התקלה וטיפלתי בה

לידיעת הציבור הרחב כל בעלי התקלה הזו:

ישנו קובץ של חברת NVIDIA שנקרא nvappfilter.dll שמסיבה לא ברורה (לא ברורה לי לפחות) משבש את יציבות המערכת, תודות לתוכנה בשם Utorrent שהתריאה על התנגשותה עם קובץ זה וכתבה במפורש שעלולות להיגרם תקלות כמו הפעלה מחדש של המערכת ותקיעתה, מחקתי את כל הNvidia Firewall מ"הוסף הסר תוכניות"

תודה בכל מקרה על העזרה,

איל

פורסם

:kopfpatsch:

מאחל לך רק בריאות .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים