עבור לתוכן

AMD VS INTEL

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מה הקשר עכשיו לאתרים מקצועיים וסקרים ?

אני אומר לכם מה הרגשתי בפועל בהרכבה של המחשבים

אני רק יודע שבכל מערכת פנטיום פשוטה שהרכבתי לא נתקלתי בבעיות האלה של איטיות בדפדפן .

• תגובות 37
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כי אולי המילה "פנטיום" עושה לך את זה?

כי פנטיום זה כזה מעגניבבבבב זה כזה Cool!!!

1559_v.jpg

הניסיון שלך שגוי והוא מטעה אותך, אין הבדל בין המעבדים בשימושים האלה, לפני שתפיץ את זה לעולם...

פורסם

חבר'ה,בואו לא נפתח את זה לעוד דיון כמו הכותרת "AMD VS INTEL" כי לא נצא מזה והיו מליון דיונים וחבל סתם עכשיו.

אלה מאיתנו שהבינו את פותח התראד - אחלה. אלו שלא,בלי תגובות נוספות בבקשה למי שולט ומי ישלוט,חבל.

צודק ב-100% ! באמת נמאס כבר. :kopfpatsch:

פורסם

נחמד לשמוע את זה ממך אורי ;D

פורסם
  • מחבר

ההיפך הוא הנכון AMD נשמע הרבה יותר COOL אבל בפועל מעבד תקציבי בינוני .

פורסם

לידיעתך,

על מנת למדוד את יכולת העיבוד של דף אינטרנט ולהימנע מתלות בגורמים חיצוניים כגון עומס רשת ו FIREWALL יש לטעון דף אשר הורד לכונן הקשיח (OFFLINE) לאחר מכן תוודא שמהירות הכונן זהה, כמות ה RAM זהה ושתי המערכות זה עתה הותקנו מאפס עם דרייברים עדכניים וחשוב מכל, הדפדפן זהה לחלוטין.

על מנת לקבל תוצאות מדידה מדוייקות עליך לבודד כמה שיותר את הגורם הנמדד.

בנוסף,

לדעתי התקנתי בימי חיי כמה עשרות מערכות מבוססות כמעט כל סוגי המעבדים והלוחות ובשנים האחרונות למעבד לוקח זמן קצר ביותר לפתוח דף אינטרנט. עיכובים בפתיחת הדף לרוב מקורם בבעיית רשת או בזליגת זיכרון של הדפדפן עקב תכנות לקוי של הדף (דוגמה טובה לכך היא אתר YNET ב FF).

לסיכום,

בפעם הבאה השתדל להביא מעט נתונים והוסף גם מעט אינפורמציה בכותרת. כותרת של AMD VS INTEL לא משרתת שום מטרה חוץ מלעורר ויכוחים מיותרים.

כידוע, כמעט כל דבר במחשב ניתן למדוד ואם תביא עובדות ונתונים אף אחד לא יוכל להיתווכח איתך.

פורסם

צודק ב-100% ! באמת נמאס כבר. :kopfpatsch:

urib אני אתך !!!

פורסם

הת'רד הזה מיותר

ננעל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים