עבור לתוכן

צריך המלצה לעכבר עד 300 שקל. עדיף שיהיה אלחוטי. אבל גם חוטי יתקבל בברכה.

Featured Replies

פורסם

אני צריך המלצה לעכבר עד 300 שקל. הדרישות שלי מהעכבר זה שהוא יהיה נוח ליד. וגם הלחצנים שלו והגלילה שלו תהיה סבירה.

אני בעיקר אשתמש בו לגלישה באנטרנט. כמו שכתבתי בכותרת. לא משנה עם העכבר יהיה חוטי או אלחוטי. העיקר שיהיה אמין ויתפקד כמו שצריך. בתודה...

פורסם

G5 ו G7 אני חושב שהיו קצת מיותרים כאן.

בנאדם לא ציין שהוא צריך עכבר למשחקים , אלא רק לגלישה באינטרנט,

אני חושב שאפשר ללכת על אחד העכברים הפשוטים יותר של לוג'יטק.

פורסם

שמתי לב לדרישות שלו,אבל העכברים האלו נחשבים לנוחים ביותר גם בעבודה פשוטה ויום יומית. בכל מקרה לדעתי עכבר במחירים כאלו צריכים ללכת ולראות במציאות,לבדוק אם הוא מתאים ליד וכו'.

פורסם
  • מחבר

אינני יכול לחרוג יותר מ300 שקל. זה התקרה שלי. אך האם התוספת של ה40 שקל תהיה באמת משמעותית לגבי העכברים עד 300 שקל. מבחינת נוחות?

ת'אמת שיש לי עכבר מלפני שנתיים שלוש שעלה לי 50 שקל והוא לא הכי נוח שבעולם. אבל אני מסתדר איתו. פשוט הוא לא ממש מדוייק ולפעמים קופץ לי למקומות שונים במסך בלי רצוני. יש עוד אופציות לעכברים טובים ונוחים עד 300 שקל? כל חברה טובה תתקבל בברכה. תודה...

פורסם

ה-MX1000 נוח מאוד אבל עולה גם 340 בערך..

מי מהעכברים שהמלצתי הכי נוח? את זה אתה צריך לגלות לבד. כמו שאמרתי,בתקציב כזה מומלץ בחום ללכת לחנות ולנסות לאחוז בעכבר ולראות איך הוא

פורסם
  • מחבר

אני אנסה לבקש מהם לבדוק אם הם נוחים לי. אבל אני לא חושב שהם ייתנו לי לבדוק את 3 העכברים שהצעת לי כאן. אז איך אדע מה נוח לי יותר ומה פחות? :nixweiss:

בין הG5 לG7 יש הבדל בנוחות?

העכבר שהבאת לי עכשיו הMX400 עולה פחות מהעכברים שהציעו לי אחרים. האם העכבר שהבאת לי כאן יותר מדוייק מהם?

פורסם

כמעט בלתי אפשרי לענות על זה.

נוחות זה דבר סוביקטיבי,לכל בנאדם יש הגדרה שונה לזה ומשהו שלי יהיה נוח לך לא יהיה נוח.

אני מאמין שאתה תמצא חנות שתתן לך לבדוק אותם. בכל מקרה כולם נוחים מאוד.

פורסם
  • מחבר

הבנתי אותך. באמת כדאי לבדוק אותם בחנות ולראות מה נוח יותר ומה פחות. אבל מבחינת דיוק העכבר ואמינותו הם שווים את המחיר אני מבין. נכון?

פורסם

וודאי ששוים.ה-Gים הם יותר למשחקים,דהיינו יותר מדויקים.

ה-MX1000 אם אני לא טועה הוא יותר לשימושים יום יומיים וכו' אבל הוא גם מדויק. אני לא מאמין שתשים לב להבדל בינהם אם אתה מסתדר עם העכבר הנוכחי שלך ב-50 A"ח

פורסם
  • מחבר

הבנתי. טוב כנראה אני אלך על הMX1000. אני אבדוק את הנוחות שלו בחנות והכל. אבל הם עולים אותו דבר הGיים והMX1000 לא? זאת אומרת 50+-??

פורסם

אם אתה מחפש דיוק לא הייתי ממליץ לך אלחוטי.

פורסם

אם אתה עדיין מחפש עכבר אז לפני כחודש קניתי עכבר של Teac שהוא לייזר אלחוטי עם מטען וסוללות נטענות שבאות באריזה וזה עכבר ממש נוח,קל ומצויין!

אני לא יודע בדיוק את הדגם אבל אין הרבה עכברי Teac כאלה.

העכבר עלה לי 200 שקל ואני ממליץ גם לך עליו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים