עבור לתוכן

OC ל 7600GT

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

לפני כמה זמן היה לי כרטיס מסך 6600LE (מפרט בצד)

ואחרי שהשתמשתי בתוכנה ATITOOL ה OC היה כמובן על הפנים אבל בכל זאת ניסיתי אותה כמה זמן

בכל מקרה לאחר כמה זמן שהכרטיס היה ב OC הבנתי שלא מרגישים כמעט שינוי בבצועים שלו אז החלטתי להחזיר את ההגדרות הקודמות של הכרטיס (עשיתי את הבדיקה של ATITOOL וקבעתי לפי זה(בהתחלה)

בכל מקרה אחרי כמה זמן שהכרטיס הוחזר מחדש למצבו הרגיל הוא פשוט "קם יום אחד והחליט להשרף!!" פשוט המחשב עבד, UPS והכל ופתאום אני מתעורר בבוקר לגלות שהמסך לא עובד...אחרי כמה בדיקות וחיבור לכרטיס ONBOARD הבנתי שזה לא המסך אלא הכרטיס, כדי להיות בטוח וכמובן להשתמש באחריות שלי הלכתי לטכנאי שלי שמכר לי את כל הסט של המחשב והוא חיזק את דברי----

עכשיו כמה שאלות:

1) יכול להיות שהכרטיס 6600LE שלי נדפק לאחר OC בטוח עם ATI TOOL למרות שזו אמורה להיות תוכנה בטוחה (לא הדרייברים החדשים)

ולאחר שביטלתי את ה OC אחרי כמה ימים הוא נשרף?

יכול להיות שזה היה מ-קצר למרות ה UPS שלי?

2)לא שמתי לב לזה קודם אבל עכשיו החלפתי את הכרטיס מסך ל 7600GT LEADTEK

ובEVEREST פתאום אני קולט שבזמן מנוחה הלוח אם שלי בטמפ' של45 ובמאמץ הטמפ' מגיעה ל75 מעלות!!!

עכשיו יש כאלה שיגידו אולי הכרטיס מעמיס או משהו לא יודע...בכל מקרה מתברר שהקירור של LEADTEK חייתי ביותר בטמפ' של 40 במאמץ! ( מאמץ--3DMARK06, NFSC, FEAR)

אני מניח ש70 מעלות זו לא טמפ' נורמאלית ללוח אם, אני צודק?

יכול להיות שלמרות המאוורר הענק שבא עם הכרטיס מסך הכרטיס עדיין גורם לחימום הלוח אם למרות שהכרטיס עצמו נשאר קר??

3)כרגע התקנתי את התוכנה RIVA TUNER

יש לי 7600GT

560\1400 MHZ

ואני לא מכיר את התוכנה הזו כלכך אבל שמעתי שהיא טובה מאד

לא שיניתי כלום בהגדרות הבסיסיות

והתוצאות הRIVA TUNER טוען ל OC עם הכרטיס החדש נראות לי אופטימיות קצת יותר מדי!!

הנה תסתכלו בבקשה

מ 500 ל 840

ומ 1400 ל 2100

***תמונה למטה***

האם כדי לי לסמוך על התוכנה ולעשות OC כמו שהתכנה אומרת? (אני לא בוטח בה כל כך)

האם התוכנה עושה בדיקות מאמץ לכרטיס לראות את הגבולות שלו כמו ATI TOOL? או שהיא ישר יודעת להגיד כמו שהיא מראה לי עכשיו??

תודה רבה רבה מראש לכל העוזרים

[attachment deleted by admin]

פורסם

אני עושה oc רק עם rivatuner, ואני לא מעלה עד כמה שאפשר, אני מעלה עד כמה שזה יציב, והכי יציב ייצא לי 614/801 (Core/Memory) עם כרטיס בדיוק כמו שלך. יש עלייה ב fps, בדקתי עם aquamark והתוצאה עלתה מ 86 ל 93 (fps), וב 3dmark06 עלתה מ 3300 ל 3650.

אני ממליץ לך על הדרייבר 96.89, מבין כל מה שניסיתי, הוא הביא לי את הביצועים הכי טובים.

פורסם

אין מצב בעולם שתגיע לכזאת מהירות ליבה ללא vmod

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה אוקיי אז לפי מה שהבנתי זה מראה את הגבול של הכרטיס בכללי אבל עדיין צריך לעשות בדיקת ארטיפקטים כמו ב ATI TOOL?? האם אני צודק?

ובקשר לשתי השאלות האחרות, למישהו יש תשובה בבקשה?

פורסם

תודה על התשובה אוקיי אז לפי מה שהבנתי זה מראה את הגבול של הכרטיס בכללי אבל עדיין צריך לעשות בדיקת ארטיפקטים כמו ב ATI TOOL?? האם אני צודק?

ובקשר לשתי השאלות האחרות, למישהו יש תשובה בבקשה?

לא יזיק

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז לשאלה 3) יש לי תשובה

מתברר של LEADTEK 7600GT יש קירור חייתי כי הגעתי מ-560 ל 653

ומ-1400 ל-1580

תודה בכל זאת בקשר לשאלה הזו

אבל עדיין נשארו שתי שאלות קצת יותר מדאיגות

למישהו יש תאוריה בקשר לשתי השאלות האחרות?

שלום לכולם

לפני כמה זמן היה לי כרטיס מסך 6600LE (מפרט בצד)

ואחרי שהשתמשתי בתוכנה ATITOOL ה OC היה כמובן על הפנים אבל בכל זאת ניסיתי אותה כמה זמן

בכל מקרה לאחר כמה זמן שהכרטיס היה ב OC הבנתי שלא מרגישים כמעט שינוי בבצועים שלו אז החלטתי להחזיר את ההגדרות הקודמות של הכרטיס (עשיתי את הבדיקה של ATITOOL וקבעתי לפי זה(בהתחלה)

בכל מקרה אחרי כמה זמן שהכרטיס הוחזר מחדש למצבו הרגיל הוא פשוט "קם יום אחד והחליט להשרף!!" פשוט המחשב עבד, UPS והכל ופתאום אני מתעורר בבוקר לגלות שהמסך לא עובד...אחרי כמה בדיקות וחיבור לכרטיס ONBOARD הבנתי שזה לא המסך אלא הכרטיס, כדי להיות בטוח וכמובן להשתמש באחריות שלי הלכתי לטכנאי שלי שמכר לי את כל הסט של המחשב והוא חיזק את דברי----

עכשיו כמה שאלות:

1) יכול להיות שהכרטיס 6600LE שלי נדפק לאחר OC בטוח עם ATI TOOL למרות שזו אמורה להיות תוכנה בטוחה (לא הדרייברים החדשים)

ולאחר שביטלתי את ה OC אחרי כמה ימים הוא נשרף?

יכול להיות שזה היה מ-קצר למרות ה UPS שלי?

2)לא שמתי לב לזה קודם אבל עכשיו החלפתי את הכרטיס מסך ל 7600GT LEADTEK

ובEVEREST פתאום אני קולט שבזמן מנוחה הלוח אם שלי בטמפ' של45 ובמאמץ הטמפ' מגיעה ל75 מעלות!!!

עכשיו יש כאלה שיגידו אולי הכרטיס מעמיס או משהו לא יודע...בכל מקרה מתברר שהקירור של LEADTEK חייתי ביותר בטמפ' של 40 במאמץ! ( מאמץ--3DMARK06, NFSC, FEAR)

אני מניח ש70 מעלות זו לא טמפ' נורמאלית ללוח אם, אני צודק?

יכול להיות שלמרות המאוורר הענק שבא עם הכרטיס מסך הכרטיס עדיין גורם לחימום הלוח אם למרות שהכרטיס עצמו נשאר קר??

פורסם

לגבי 1 יכול להיות הרבה דברים...

דוג' קצר

דוג' קירור לא ישב טוב ושרף את הכרטיס

וכו...

לגבי 2 תיבדוק אם טמפ בביוס תנקה את היקירור של ציפסט תנקה בכלל את כל המארז תיתדאג לסדר במארז...

כל התשובות האלו יכלת לימצוא במדרכים באתר אבל ביגלל שיש לי שעתיים ביטול!! אין לי מה לעשות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים