עבור לתוכן

מה יש לכרטיס מסך שלי??

Featured Replies

פורסם
פורסם
  • מחבר

o.k התקנתי את הדרייברים של ה AGP ו IDE , (תודה אמירם), ואכן, קיבלתי ציון של 7450

שיפור של 200 נקודות, אבל אני עדיין רחוק מאד מגבול ה 9000, ואני לא מבין למה.

לדעתי על הנייר יש לי מערכת חזקה מאד, אז אולי בכל זאת יש בעיה בכרטיס מסך?

פורסם

o.k התקנתי את הדרייברים של ה AGP ו IDE , (תודה אמירם), ואכן, קיבלתי ציון של 7450

שיפור של 200 נקודות, אבל אני עדיין רחוק מאד מגבול ה 9000, ואני לא מבין למה.

לדעתי על הנייר יש לי מערכת חזקה מאד, אז אולי בכל זאת יש בעיה בכרטיס מסך?

עידכנת דרייברים לכרטיס מסך?

פורסם

מה שאני הייתי עושה זה לקחת את הכרטיס לחבר עם מפרט דומה לשלי ולבדוק את הביצועים של הכרטיס אצלו.

אם אני יראה שהביצועים ממש משתנים לטובה אני יודע שהבעיה היא לא בכרטיס ולפחות יש לי מושג מאיפה להתחיל לחפש את הבעיה;

אבל אם הביצועים אצל חבר שלי הם דומים לשלי אז יכול להיות שהכרטיס קצת פגום וכדאי ללכת לחנות ולנסות את הכרטיס שם אם יש מעבדה ואם לא פשוט לקחת כרטיס חדש לניסיון בבית.

בכל מקרה הייתי גם מנסה להוריד דרייברים חדשים של הכרטיס ואם גם זה לא עוזר אז לנסות להוריד דרייברים קודמים יותר - כידוע, דרייברים חדשים יותר לאו דווקא יותר טובים מקודמיו.

פורסם
  • מחבר

כן, עידכנתי דרייברים של כרטיס מסך, זה לא עזר בהרבה.

חוצמזה, מה אני אגיד לחנות שקניתי ממנה (שמיר מחשבים), שהציון של הכרטיס ב 3dmark לא מוצא חן בעיניי ::)

ויותר מזה, התעקשתי להרכיב את המחשב בעצמי ככה שאין לי אחריות שלהם, אולי של היבואן...

טוב, אני אנסה לבדוק את הכרטיס על מערכת אחרת, ונראה אם זה העניין.

אני אעדכן בקרוב.

פורסם
  • מחבר

חוצמזה, הכרטיס עובד מצוין לדוגמא ב- NFS6 HOT PURSUIT 2 אבל ממש מגמגם ב- NBA2003

ככה שאני לא כל כך בטוח שיכול להיות שהוא פגום, אחרת הייתי מצפה לאותה התנהגות בשני המשחקים... לא?

פורסם

הכרטיס עובד טוב על כל המשחקים חוץ מNBA ?

פורסם

איזה שטויות...

כרטיס מסך כזה יכול לקבל (במערכת חדשה +-) גם 9000 וזה עדיין בסדר גמור.

ואם אתה שואל אותי - ה-3DMARK הזה נועד רק כדי לדכא אנשים ולגרום להם לא לישון בלילה בהנחה שהכרטיס\מחשב

שלהם הוא בזבוז של כסף...

תתרחק ממנו - הוא מסוכן! :asthanos:

בקשל ל 3dmark, אני ממש לא מסכים איתך .

התוכנה פשוט מודדת ביצועים ע"י ממוצע של פריימים לשניה, קצבי מילוי ( ועוד כמה דברים שהיא עושה ), מחשבת הכל, ונותנת לך השקפה על ביצועי המערכת שלך, לדעתי היא עושה זאת, ביעילות! :)

::)

לא אמרתי שלא.

הבעיה היא שלפעמים התוצאות לא כ"כ כמו שהמשתמש התמים ציפה לקבל ואז...

בדוגרי - אתה לא חושב שהפורום הזה חווה הרבה אנשים שמוטרדים מהציון?

לי זה גם קרה בהתחלה (משום מה זה הסתדר - לא יודע למה) ותאמין לי זה לא הרגשה נעימה!

וכשהתוצאה נמוכה אז ישר מתחילות מחשבות ה-"מה לא בסדר במחשב הדפוק הזה?!" ומפתחים אובססיה ל-3DMARK

וקשה מאד לצאת מזה...!

פורסם

איזה שטויות...

כרטיס מסך כזה יכול לקבל (במערכת חדשה +-) גם 9000 וזה עדיין בסדר גמור.

ואם אתה שואל אותי - ה-3DMARK הזה נועד רק כדי לדכא אנשים ולגרום להם לא לישון בלילה בהנחה שהכרטיס\מחשב

שלהם הוא בזבוז של כסף...

תתרחק ממנו - הוא מסוכן! :asthanos:

בקשל ל 3dmark, אני ממש לא מסכים איתך .

התוכנה פשוט מודדת ביצועים ע"י ממוצע של פריימים לשניה, קצבי מילוי ( ועוד כמה דברים שהיא עושה ), מחשבת הכל, ונותנת לך השקפה על ביצועי המערכת שלך, לדעתי היא עושה זאת, ביעילות! :)

::)

לא אמרתי שלא.

הבעיה היא שלפעמים התוצאות לא כ"כ כמו שהמשתמש התמים ציפה לקבל ואז...

בדוגרי - אתה לא חושב שהפורום הזה חווה הרבה אנשים שמוטרדים מהציון?

לי זה גם קרה בהתחלה (משום מה זה הסתדר - לא יודע למה) ותאמין לי זה לא הרגשה נעימה!

וכשהתוצאה נמוכה אז ישר מתחילות מחשבות ה-"מה לא בסדר במחשב הדפוק הזה?!" ומפתחים אובססיה ל-3DMARK

וקשה מאד לצאת מזה...!

אז אני מכור? :(

טוב נו, הבדיקת שם כ"כ מגניבות... ( והפריימים לשניה... 100, 150... אההה... ;D )

היא בסך הכל משקפת את ביצועי המערכת שלך במשחקים, וכמו שאמרתי, לדעתי היא עושה זאת טוב!

( במיוחד לאור הציון שקיבלתי ;) )

פורסם

איזה ציון קיבלת אם יורשה לי לשאול?

וחוץ מזה - מי צריך שיבדקו לו את המערכת???

אם אתה רואה שגרפיקות רצות לך יפה אז סבבה,

אם לא - אז לא.

מה זה משנה אם אתה מקבל 9600 או 9604??

זה הכל בשביל הדאווין!

זה שאיזה תוכנה נותנת לך כמה מספרים זה לא אומר כלום!

מה שכן מועיל בתוכנה זה איתור בעיות - ככה אפשר לאתר אם יש בעיה בכרטיס\מערכת (אבל צריך לבדוק

אם יש בעיה רק אם מופיעים סימנים לבעיה - לא לבוא ביום בהיר אחד ולהחליט שיש בעיה...)

פורסם

איזה ציון קיבלת אם יורשה לי לשאול?

לא כתוב לי במפרט?

8349... :D ... אני גאה ( לא ציפיתי ליותר מ 7500~ )

פורסם
  • מחבר

אוף >:( >:(

המערכת שלי הרבה יותר חזקה משלו

גם במעבד גם בזכרון גם בלוח

אז איך קיבלתי רק 7400 :-[

להגיד לכם ת'אמת, זה ההרגשה הכללית, המחשב הזה חדש דנדש, והוא החליף פנטיום 2 300 עם כרטיס מסך של MATROX G-200

ציפיתי להבדל אדיר, אבל חוץ ממשחקים ותוכנות בודדים, הכל פןעל יותר לאט, הווינדוז נתקע לי פעמיים בשבוע, וכל שנייה אני מריץ SCANDISK

אני שונא מחשבים :AR15: :AR15:

פורסם

אני הייתי אומר, שיש לך בעיית חום במחשב, תוריד את התוכנה הבאה, ותגיד לנו מה הטמפ' בזמן שיוט בווינדוס ( או התוכנות שתוקעות ), ו אחרי משחק .

התוכנה: http://download.com.com/3000-2094-10150988.html?tag=lst-0-1

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים