פורסם 2006 בדצמבר 918 שנים שלום,אני צריך שתעייצו לי עם מה להשתמש לניקוי המחשב, פשוט השתמשתי בפאן והוא התקלקל, יש לכם פיתרון יותר טוב?
פורסם 2006 בדצמבר 918 שנים אין לי כוח ללכת לקנות את זה ^ אבל לשואב אבק שלי בבית יש אפשרות להעיף אויר וככה אני מנקה.אותו עיקרון אבל בחינם
פורסם 2006 בדצמבר 918 שנים מים מה שניכנס מתחת לברז עובר שטיפה, מה שלא, עובר ניגוב במטלית לחה, ואם אי אפשר להגיע למקום מסוים, מחבר שואב אבק.
פורסם 2006 בדצמבר 918 שנים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=108152.msg1316328#msg1316328 עדכון החלטתי היום לקחת ולנקות אבק, כי הטמפ' פשוט בלתי נסבלות... באותו רגע גם אמרתי טוב מה זה כבר משנה, נמשיך קצת את הפרויקט... אז חתכתי את הגרילים הדפוקים במארז. אתאר לכם את רוב התהליך בתמונות: לפני: אמצעי ניקוי אבק: LEAF BLOWER אחרי הניקוי: הוצאת הלוח אם הפיצי והגרוע שלי:
פורסם 2006 בדצמבר 918 שנים דימה,כמות האבק שהיתה לך במארז דרשה "מעיף עלים" מאחר ונראה כאילו האבק נדבק לכל החלקים.אם המצב של המחשב של פותח התראד קצת יותר טוב מבחינת כמות אבק פן כמו שאמרו פה יהיה מעולה.
פורסם 2006 בדצמבר 918 שנים בכ"ז, פן לא מספיק חזק בשביל להעיף את כל האבק גם מהפינות הכי עמוקות ונסתרות שבתוף גוף הקירור המקורי והמגושם של אינטל!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.