עבור לתוכן

פרצו את האתר pcarena :)

Featured Replies

פורסם

אל דאגה, ביום שהזון יפרץ אני אבכה מצחוק.

• תגובות 42
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ואני ירוויח כסף מלנשום

פורסם

האקרים ערביים, נחמד...

ואני לא ממש מבין על מה המנהלים צוחקים פה, אולי כי סוף סוף לא תהיה תחרות? ::)

אל דאגה, ביום שהזון יפרץ אני אבכה מצחוק.

פורסם

עד היום לא ראיתי שום תחרות..

לPC Arena לא היה ולא יהיה כנראה גם בעתיד התקציב, ספונסרים וידע שיש לאנשים כאן.

פורסם

אין שום מלחמה למיטב ידיעתי, השוק בארץ כל כך קטן שאין הרבה על מה להתחרות :nixweiss:

פורסם

האתר PCARENA נפרץ ע"י האקרים מוסלמים אידיאליסטיים, המאמינים כי יש הצדקה למתקפת הטרור המחרידה של 9/11 ויש הצדקה להשמדת מדינת ישראל.

הזון, בתור אתר ישראלי מכובד וחבר בסצינת המחשבים בארץ, צריך לכעוס ולבזות את המקרה הנאלח הזה, שבו אתר ישראלי נפרץ מעצם היותו ישראלי ו"ציוני"... וככה צריך להרגיש כל אחד מחובבי המחשבים בארץ! כי המדובר לא בפגיעה בנו חברי האתר הנפרץ, אלא בפגיעה בכל ישראלי במדינה. האנשים שפרצו את האתר היו מעדיפים לתקוע לכל אחד מאיתנו סכין בגרון אילו רק יכלו!

לקחנו את זה קשה מדי? קח ווליום אחי זה לא בריא.

מה הלאה, HWZONE יכתבו הודעת אבל על כל אתר ישראלי שנפרץ?

פורסם

עד היום לא ראיתי שום תחרות..

לPC Arena לא היה ולא יהיה כנראה גם בעתיד התקציב, ספונסרים וידע שיש לאנשים כאן.

בדיוק, וכמו שנאמר, עדכון האחרון של האתר הוא לפני כ2-3 חודשים - זה תחרות? ::)

פורסם

זה מה שקורה שלא דואגים לאבטחה, לקח לי 15 דקות למצוא 3 "נתיבי פריצה" ממש ממש קלים,

ואני מנחש שזה היה לוקח לי עוד בערך 45 דקות לנצל אחד מהם. ה script kiddie שפרץ להם לא היה צריך

לעבוד קשה.

פורסם

נו באמת... האקרים ערבים, כמה ילדים ערבים עם שיער ליפה, נזלת וחולצה של Modern Talking יושבים מול המחשב.

פורסם

נכון, PC Arena נפרץ והעניין בטיפול כרגע. אני לא רואה איך זה מצחיק אתכם, אבל אם זה מצחיק אתכם, אז תחשבו על איך שאתם הייתם מרגישים אם היו פורצים לכם לבית, לעסק או לאוטו. זה אתר שהושקעו בהקמה ובתפעול שלו הרבה מאמצים בשביל לתרום ולהעשיר את הידע של קהילת חובבי המחשבים הישראלית.

האתר לא מתעדכן באופן שוטף כרגע בגלל שכל המנהלים הראשיים התחילו את שירותם הצבאי (בין אם זה גיוס או קצונה אקדמאית) ונוצרה בעיה של כוח אדם באתר. כפי שגם בעלי האתר פה יודעים וגם מור שובל (Mortzking), קשה למצוא כתבי חדשות טובים שיודעים לכתוב כמו שצריך (בלי שגיאות כתיב) וגם מבינים בנושאי החומרה.

אז בבקשה, פעם הבאה, לפני שאתם משמיצים תחשבו אם אתם הייתם יכולים לעשות את זה יותר טוב.

יום טוב,

הגולש המקשקש.

פורסם

חארות כל ההאקרים המנייקים האלה אני נכנס קבוע לPCARENA...

הדבר היחיד שאני מאחל לחבורת הבני זונות :pissed: שחסרי חיים :pissed: המסכנים :pissed:ההומואים :pissed:המזדיינים :pissed:ההאלה זה שהם ימותו וישרפו עם המחשבים המסריחים שלהם!!! :pissed: :pissed: :pissed:

אמן!

שונא האקרים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

אגב סליחה על הלשון זה פשוט מרתיח אותי!!! אני לעתים נדירות בלבד מקלל ככה!!

פורסם

ואני לעתים נדירות בלבד נועל ת'רד מצחיק כזה בשלב מוקדם כזה.

פורסם

אז בבקשה, פעם הבאה, לפני שאתם משמיצים תחשבו אם אתם הייתם יכולים לעשות את זה יותר טוב.

כנראה שכן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים