פורסם 2006 בדצמבר 919 שנים 1.מי אחראי על ההעברה של הטכנולוגיה למסך? הכרטיס מסך? או משהו אחר במסך?2.במקרה שזה לא הכרטיס מסך אחראי האם מסכי מחשב תומכים בHD? (בעיקרון CRT)3.אם אני מחבר טלוויזיה לא תומכת HD למחשב (אני יוצא מנ'ק הנחה שהכ.מסך שמחשב כן תומך) הטלוויזה תוכל לשדר עכשיו HD?לבנתיים,תודה
פורסם 2006 בדצמבר 919 שנים 1. מי שאחראי על ההעברה זה כל המחשב בעקרון צריך מחשב די חזק להריץ HD וגם צריך שהטלויזיה תתמוך2. כל מסכי מחשב בני 5 שנים אפילו תומכים ב HD3. אם תחבר טלויזיה שתומכת HD למחשב אתה תוכל לראות HD .
פורסם 2006 בדצמבר 919 שנים מחבר תודה ובקשר ל3..3.אם אני מחבר טלוויזיה לא תומכת HD למחשב (אני יוצא מנ'ק הנחה שהכ.מסך שמחשב כן תומך) הטלוויזה תוכל לשדר עכשיו HD?לבנתיים,תודהולמה צריך מחשב חזק כדי להריץ HD?תאמת באמת היום הורדתי את גלדיאטור באיכות HD (האיכות 720P זה HD נכון?)והסרט רץ קצת איטי בקטעי קרבות
פורסם 2006 בדצמבר 1019 שנים אם אתה מחבר טלוויזיה לא תומכת ברור שהיא לא תציג תכני HD.ולמה צריך מחשב חזק כדי להריץ HDHD זה וידיו ברזולוציה גבוהה פי כמה וכמה מוודיו "רגיל", ז'א פי כמה וכמה יותר עומס על המחשב.
פורסם 2006 בדצמבר 1019 שנים מוזר שעבד לך איטי... אני הורדתי בדיוק את אותו הסרט ועובד לי חלק ... ויש לך מחשב יותר חזק
פורסם 2006 בדצמבר 1019 שנים מחבר משום מה אני מאשים את הלוח, כל דבר רע שקורה לי אני מאשים תלוח...ואני יודע שזה לא הלוחתראה אולי לא ממש שמת לב תראה תקרב בדקה 1:44:00~ יש שם ירידה בFPSאם לא יכול להיות שזה הנגן שלי (למרות שאני בספק כי ניסיתי עם כמה..)
פורסם 2006 בדצמבר 1019 שנים יש כל מיני פורמטים של HD ויש כל מיני מקודדים לזהתחפש בלינקhttp://www.free-codecs.com/
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.