עבור לתוכן

גיפורס 2 יריץ את ויסטה?

Featured Replies

פורסם

תריץ תיראה.

אם תשתמש בכרטיס הזה, אז לא יהיה לך AERO.

לא שווה שדרוג לדעתי ראיתי את ויסטה כמה פעמים אם אתה לא מישהו שאכפת לו מהגראפיקה ממש לא כדאי לשדרג, לוקח לך יותר ram ויותר משאבי מערכת ולא נותן הרבה יותר דברים חוץ מקצת יותר נוחות ועוד features משעשעים

פורסם

פרגולה, עד שתרכוש את ויסטה כבר יהיה לך כ. מסך DX10 ;D אין לך מה להיות לחוץ לקחת ויסטה.

פורסם
  • מחבר
עד שתרכוש את ויסטה

תרכוש :smile1: ?

כבר יהיה לך כ. מסך DX10

אני מקווה באמת.. שיהיה לי עד אז מספיק כסף בשבילו..

פורסם

אמרו שיש בוויסטה הסופית מנגנוני אבטחה הרבה יותר מתקדמים מXP בכל אופן כל מוצר מיקרוסופט שברשותי חוקי. יש גבול לפיראטיות!

פורסם
  • מחבר

אל תדאג האקרים יצליחו לפרוץ ולסדר את זה.. ואממ אם הווינדוס היה עולה 200 300 הייתי אולי קונה אבל המחיר די מוגזם.. ובא על חשבון חלקים אחרים שהיית יכול לקנות=/

פורסם

אל תדאג האקרים יצליחו לפרוץ ולסדר את זה.. ואממ אם הווינדוס היה עולה 200 300 הייתי אולי קונה אבל המחיר די מוגזם.. ובא על חשבון חלקים אחרים שהיית יכול לקנות=/

מה המחיר? אני שמעתי בסביבות 200$ לגריסה הבסיסית.

פי 2 מ XP אבל איך אפשר לוותר...

פורסם

XP pro בoffice dipo עולה 100 שקל יש מיבצע למי שרוצה :xyxthumbs:

פורסם

הכותרת שלך מטעה- כי ב Geforce 2 אין תכונות מתקדמות שיש בכרטיסים חדשים יותר (אפילו שהם חלשים מאוד בעיבוד לכשעצמם).

ולעניין - אם זה ינחם אותך אז אני מריץ ויסטה על XP דרך VMWARE וזה רץ בסדר גמור, מה עוד ששם זה מדמה כרטיס מסך סופר low-end.

אז כן - לצורך סרטים וכל דבר אחר חוץ ממשחקים (בלי האירו) אתה מסודר.

פורסם

הכותרת שלך מטעה- כי ב Geforce 2 אין תכונות מתקדמות שיש בכרטיסים חדשים יותר (אפילו שהם חלשים מאוד בעיבוד לכשעצמם).

ולעניין - אם זה ינחם אותך אז אני מריץ ויסטה על XP דרך VMWARE וזה רץ בסדר גמור, מה עוד ששם זה מדמה כרטיס מסך סופר low-end.

אז כן - לצורך סרטים וכל דבר אחר חוץ ממשחקים (בלי האירו) אתה מסודר.

מה זה VMWARE ? כמו סקין של ויסטה?

פורסם

מה זה VMWARE ? כמו סקין של ויסטה?

ממש לא. זו תוכנה שרצה על מערכת ההפעלה ומהווה למעשה PC וירטואלי. אפשר להתקין עליה כל מערכת הפעלה כך שיש לך מחשב (לכל דבר) בתוך המחשב.

אצלי למשל מערכת ההפעלה (זאת שממש מותקנת על המחשב הפיזי) היא XP ואני מריץ ב VMWARE ויסטה, WIN98, WIN2000 ועוד. (אפשר להריץ את כולן באותו זמן)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים