פורסם 2006 בדצמבר 919 שנים יהיה לי כרטיס מסך מובנה טיפה יותר טוב מגיפורס 2.. הוא יוכל להריץ את ויסטה עם גיפורס 2 (בלי הAERO)אם הוא יוכל אז אני ישים לב לאיטיות? (המשחב מספיק חזק 2G ראם וE6300) או בסרטים אני יראה מריחות וכאלה?והאם הוא יוכל אולי גם להפעיל את הAERO אבל הוא יעבדו ממש לאט..
פורסם 2006 בדצמבר 919 שנים מחבר מה כאילו אין מצב שרק יפעיל אותו ויעבוד בסדר.. בלי AERO ודברים כאלה.. או גם את זה אין מצב?
פורסם 2006 בדצמבר 919 שנים עד כמה שידוע לי הכרטיסים המובנים לא ממש חזקים...וג'יפורס 2 ממש לא יעלה..אני הייתי עם-5700 ולא נראה לי שהוא היה מריץ את ויסטה הכי טוב שיש(החלפתי אותו ל-7600GT)...
פורסם 2006 בדצמבר 919 שנים מחבר עד כמה שידוע לי הכרטיסים המובנים לא ממש חזקים...אני יודע את זה.. הוא ברמה של טיפה מעל גיפורס 2וג'יפורס 2 ממש לא יעלה..אני בעיקרון מדבר על הGMA945 גראפיק של אינטל ואם הוא תומך SM2 ויש לו 128MB אז הוא מתאים..
פורסם 2006 בדצמבר 919 שנים אם זה ממש דחוף לך ךהפעיל את ויסטה ויש לך 300 שקל אז תקנה 300SE.אני לא מבין מה כולם כאלא לחוצים להפעיל את ויסטה, מה יש שם שאין ב- XP חוץ ממראה יפה וממשק קצת יותר נוח...
פורסם 2006 בדצמבר 919 שנים אני לא מבין מה כולם כאלא לחוצים להפעיל את ויסטה, מה יש שם שאין ב- XP חוץ ממראה יפה וממשק קצת יותר נוח...תריץ תיראה.אם תשתמש בכרטיס הזה, אז לא יהיה לך AERO.
פורסם 2006 בדצמבר 919 שנים מחבר יעבוד בGUI הרגיל בלי Aero.ויעבוד חלק? או תקוע? הGUI.. אני נגיד יוכל לראות סרטים בו נורמלי והכל יעבוד נורמלי רק שהAERO לא יעבוד?מה כולל הAERO?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.