עבור לתוכן

מי ששתה אבסנט 80 אחוז אלכוהול (השחור) שייכנס !

Featured Replies

פורסם

^^^מחזק.

• תגובות 98
  • צפיות 15k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

לכל מי שמזבל ששתה 95 אחוז אלכוהול ומעלה..

אבא של חבר מהתיכון שתה 95 אחוז אלכוהול של איזה בקבוק קטן אם אני לא טועה אלכוהול רפואי או אחר,

יומים אחר כך הוא נפטר מזה אחרי שהיה באישפוז..

פורסם

מה זה הצמח הזה "לענה"?

פורסם

מה זה הצמח הזה "לענה"?

צמח כלשהו שגורם להזיות..

פורסם

קודם כל אין דבר כזה 100%

דבר שני אם מישהו שתה כוס של 96% בוא נגיד שבתור התחלה זה גורם לנימי דם בעיינים להתכווץ ככה שאתה כמט מאבד את הראיה לכמה זמן ממש מסוכן לא כדי לנסות יש עוד השפעות אבל זה בתור התחלה

פורסם

שתיתי אבסנט 70 אחוז זה לא קשה לשתות , אבל זה מגעיל רצח ולא נעים לשתיה כמו וודקה צוננת

לא מומלץ...

ואם כבר אז עדיף לשתות ייגר זה ממש סטלה טובה...

פורסם

אלכוהול לא גורם ל"סטלה" , אלא ל"שיכרון".

ונמאס מאנשים ששותים כדי " לדפוק תראש"! :pissed:

פורסם

^^^^

צודק זה דפוק לשתות כדי לדפוק את הראש...

שותים כדי להשתחרר...

פורסם

ראסמי , אין הנאה בלהקיא את הנשמה ולחזור הביתה שפוך מת...

פורסם

אין שום דבר פסול בלהשתכר תחת, רק לא בדרך שהישראלים עושים. לדפוק רד בול-ודקה, ומשקאות דומים זה פשוט פשע! אנשים צריכים לדעת להנות מהסוגים השונים של האלכוהול, לנסות טעמים חדשים ומשקאות חדשים.

אבל אני לא רוצה להפוך את הנושא הזה לדיון על אלכוהול....אני כבר יודע מראש איזה תגובות נקבל פה :hi:

בוא נסכם שאלכוהול לא מיועד לכל פוץ שחושב שכמה שהאחוזים יותר גבוהים, הגבריות שלו תעלה בהתאם.

כסף כסף כסף. :silly:

פורסם

דיוגנס - לא הבנתי, מה אכפת לך בשביל מה/איך/מה/כמה אנשים שותים ?

פורסם

אין שום דבר פסול בלהשתכר תחת, רק לא בדרך שהישראלים עושים. לדפוק רד בול-ודקה, ומשקאות דומים זה פשוט פשע! אנשים צריכים לדעת להנות מהסוגים השונים של האלכוהול, לנסות טעמים חדשים ומשקאות חדשים.

אבל אני לא רוצה להפוך את הנושא הזה לדיון על אלכוהול....אני כבר יודע מראש איזה תגובות נקבל פה :hi:

בוא נסכם שאלכוהול לא מיועד לכל פוץ שחושב שכמה שהאחוזים יותר גבוהים, הגבריות שלו תעלה בהתאם.

כסף כסף כסף. :silly:

אז מה, בא לך איזה רמי מרטן XO?

פורסם

אז מה, בא לך איזה רמי מרטן XO?

שוויצרית :cool2:

פורסם

...זה צרפתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים