פורסם 2006 בדצמבר 918 שנים איזה דבר זה מפציץ את המוח..שתיתי 2 כוסות משו חבל על הזמן ...לפני גיוס אתמול ואללה משו טוב
פורסם 2006 בדצמבר 918 שנים זה שנכנסתי לנושא שלך לא תרם לי בכלום. :s05: כל מה שעלה לי בראש זה, " איזה זבר הבן אדם הזה, שתה 80 אחוז נקי". :
פורסם 2006 בדצמבר 918 שנים wow גיליתה את אמריקה :-\ אתה לא יודע מה אני שתיתי אתה תשמע אתה תתמות מהתקף לב
פורסם 2006 בדצמבר 918 שנים זה 89 זה יותר חזק הוריד לי את הראש... אני לא זוכר מה עשיתי אחרי ששתיתי אבל אני זוכר שקמתי במצב לא נעים :
פורסם 2006 בדצמבר 918 שנים אם היתה שותה 100% אולכהול לא היתה פה היום.דיי לדבר שטויותלא קורה כלום חוץ מגרון שורף, ומרגישים חם מאוד זה הכל. מעבר לזה הסטלה הרגילה שום דבר מיוחד.
פורסם 2006 בדצמבר 918 שנים 100% אלכוהול זה פשוט כוהל טהור. אני לא חושב שמוכרים דברים כאלה במקומות שהם לא בתי מרחקת
פורסם 2006 בדצמבר 918 שנים אפשר לחיות אחרי זה שום דבר לא יקרה אבל אם כבר צריך להוציא אוויר לשתות את המאה אחוז ''לנקות את הגרן שלא היה שאריות של האחכוהול'']לשתות מים או משהו [ אבל חח זה שום דבר אני נחשב לא שתיין משהו כזה לעומת ממה שהשתיינים האלה שברוסיה פיו שותים לך כול דבר מאיזה יין רקוב ועד לחומר רדיו אקטיבי שמריח כמו אלכוהול אבל לא לקלל את הרוסים בבקשה וגם אני רוסי כול רוסי יכול לשתות את זה אבל כשמגיעים לאנשים שמעדה אחרת אויי הם מתקרבים לאכוהול רק זהו אוי אך נשרף כן מאה אחוז אפשר רק בבתי חולים אבל גם זה נדיר כי ברוב המקומות יש 97-99 אחוז 100 זה נדיר אבל הכי חזק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.