עבור לתוכן

[עזרה] איזה נגד אני צריך?

Featured Replies

פורסם

אני הולך לבנות מעגל של 6 לדים, 3 מקבילים ל3 (או שעדיף את כולם מקבילים?), לדים כחולים מARIHAV....

רציתי לדעת איזה נגד אני צריך לכל טור?, אני מחבר אותם ל12V (ספק).

אמרו לי 30OHM לכל טור, אבל משום מה זה נשמע לי לא נכון....

אז איזה נגד אני צריך לכל טור אם אני שם בכל טור 3 לדים, ואם אני שם 6 טורים של לד אחד...

תודה מראש

פורסם

כמה מתח כל אחד צריך?

פורסם
  • מחבר

כמה מתח כל אחד צריך?

כל לד?

CIE2,500=8000mCD 3.1-3.2V 20mA 25DEG 465-475nM

פורסם
  • מחבר

מצטער על ההקפצה אבל זה די דחוף.

אני משער שזה לא כזה מסובך לחשב את זה אז אם למישהו יש שניה...

תודה :xyxthumbs:

פורסם

בבקשה אחי:

gb05ed1kh5.jpg

ו R1 = 120 Ohm

מקווה שעזרתי,

עודד ב.

פורסם

^^^ נראה תכנון טוב

ל ARIHAV יש להם סופר לדים מצויינים דרך אגב יש להם גם קיטים מוכנים ואני חושב אולי הם יכולים לעשות לך לפי הזמנה אישית ;)

פורסם
  • מחבר

^^^ נראה תכנון טוב

ל ARIHAV יש להם סופר לדים מצויינים דרך אגב יש להם גם קיטים מוכנים ואני חושב אולי הם יכולים לעשות לך לפי הזמנה אישית ;)

כן, חיפשתי בקיטים המוכנים שלהם, הבעיה שאין שם את מה שאני מחפש, אני צריך קיט לתאורה למארז... חוץ מזה אני כבר רוצה שיהיו אצלי חלקים ולהתחיל להתעסק עם זה לבד. אז נראה מה יצא.

תודה בכל מקרה.

עריכה: בדקתי באריהב ורק רציתי לוודא, זה הנגד שאני צריך?

RC11 120R 5% 99/00 PHILIPS 29400 נגד SMT 0.50 ש''ח 69.37 120OHM 0805 5%

והם מוכרים בבודדים נכון?

פורסם

כן, חיפשתי בקיטים המוכנים שלהם, הבעיה שאין שם את מה שאני מחפש, אני צריך קיט לתאורה למארז... חוץ מזה אני כבר רוצה שיהיו אצלי חלקים ולהתחיל להתעסק עם זה לבד. אז נראה מה יצא.

תודה בכל מקרה.

עריכה: בדקתי באריהב ורק רציתי לוודא, זה הנגד שאני צריך?

RC11 120R 5% 99/00 PHILIPS 29400 נגד SMT 0.50 ש''ח 69.37 120OHM 0805 5%

והם מוכרים בבודדים נכון?

כן זהו הנגד. ובטוח שמוכרים בבודדים..

פורסם

לא!!!!!!!!!!!

עדיף לך לקנות נגד insert ולא נגד SMT - פשוט יותר נוח לעבוד ולהלחים נגדי insert .

מגדי insert נראים כמו בתמונה ואילו נגדי SMT הם מאוד קטנים ולא תמיד נוח לעבוד איתם - משתמשים בהם בעיקר על ייצור מעגלים במיוחד כי הם חוסכים מקום.

ד"א נגדי insert הם יותר זולים.

פורסם

0805 זה משהו כמו 2מ"מ על 1.3 מ"מ... אישית אני מעדיף לעבוד עם SMT אבל זה בהחלט מצריך נסיון וציוד מתאים (ראש הלחמה דק, פינצטה וכדומה).

אם אין נסיון בהחלט עדיף ללכת על נגד Through Hole ואם אתה הולך לחנות חשמל כמעט אין סיכוי שתקבל SMT.

מבחינת מחיר, נגד זה משהו שהעלות שלו זניחה בכל מקרה (עבור מישהו שקונה בודדים ולא חברה שקונה מליונים) ובניגוד למה שנאמר פה, באופן כללי, רכיבי SMT זולים יותר.

פורסם
  • מחבר

רגע, אז איזה לקחת ? S:

יש שם המון נגדים, מישהו יכול להביא לי את השם של הנגד כמו שהוא מופיע באריהב כדי שאני אמצא, היום אני רוצה להזמין ככה שיש לי עוד שעתיים..ץ.

מישהו?

פורסם

תתקשר אלהם ותבקש נגד INSERT בערך שלך

הם כבר יביאו לך מק"ט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים