פורסם 2002 בדצמבר 322 שנים ראיתם פעם סרט במשקפי התלת מימד של הכחול והאדום? אם אתם רוצים אפשר להוריד מ-Nvidia דרייורים לסטריאו של תלת מימד!אחר כך תכוונו את זה שיעבוד לפי אנאגליף במקום לפי דף הפוך(זה למשקפי LCD יקרות) והוא יהפוך כל משחק שיש לכם שתומךב-Direct 3D או ב-OpenGL לכך שיתמוך במשקפי תלת מימד כחול ואדום שאתם מכירים. אם אין לכם את המשקפים פשוט תכינובעצמכם- עין שמאל מקבלת נייר צלופן אדום ועין ימין מקבלת אחד מהצבעים הבאים איך שאתם מעדיפים-כחול,תכלת(Cyan כזה),ירוקאו ירוק קצת יותר כהה- מומלץ כחול רגיל. בנוסף לזה הם בדקו שם מאות משחקים עד סוף שנת 2001 וכתוב עד כמה כל משחק תומך בסטריאו למרות שכל משחק שתומך בתלת-מימד אמור לתמוך. 8)
פורסם 2002 בדצמבר 322 שנים משחקי מחשב תלת מימדיים הם רעיון מאד נחמד שנחל כשלון, הבעיה עם משקפיים תלת מימדיות היא שצריכים להיות במרחק מסויים מהמסך בשביל לראות את את האפקש התלת מימדי בצורה מיטבית. כמובן שזה בלתי אפשרי במסכים הקטנים שאנו עובדים מולם, ולכן האפקט נראה בינוני למדי.
פורסם 2002 בדצמבר 322 שנים מחבר הנה הקישור שישר מוריד את הדריוור של הסטריאוhttp://download.nvidia.com/stereo/30.87/Stereo_30.87.exeוזה תומך בכמעט כל הכרטיסים של Nvidia וגם בכרטיסי Radeon של ATI.ויאללה לכו לחנות, קנו שני ניירות צלופן כחול ואדום ושחקו במשחקי התלת-מימד שאתם אוהבים.
פורסם 2002 בדצמבר 322 שנים יש לי כרטיס מסךASUS GEFORCE 2 GTS 64 DDR V7700 DELUXEוזה בא לי עם משקפיים מיוחד לתלת מימד...המשקפיים האלה טובות?או שעדיף את האדום כחול הזה?
פורסם 2002 בדצמבר 322 שנים אבל אני ממש לא רוצה להכין...אל תשאלו למהיש איזה מקום שאפשר לקנות כאלה משקפיים?
פורסם 2002 בדצמבר 322 שנים חבר שלי קנה איזה משקפיים שמגדילות את המסך ובאמת משקפיים פצצות יש לו מסך 17 וניראה לך שאתה משחק ב40-50 אינץ
פורסם 2002 בדצמבר 322 שנים מחבר שמע אם המשקפיים שלך הם LCD אז הם הסוג המצוין ואל תדאג בקשר להבהובים זה לא כזה נורא.שמע, תגדיר שיש לך שם סוג דף הפוך ותשחק על אני ממליץ 85HZ מינימום.
פורסם 2002 בדצמבר 322 שנים הנה הקישור שישר מוריד את הדריוור של הסטריאוhttp://download.nvidia.com/stereo/30.87/Stereo_30.87.exeוזה תומך בכמעט כל הכרטיסים של Nvidia וגם בכרטיסי Radeon של ATI.ויאללה לכו לחנות, קנו שני ניירות צלופן כחול ואדום ושחקו במשחקי התלת-מימד שאתם אוהבים.אתה בטוח שזה תומך גם בראדון?אפשר מקור רשום שאומר את זה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.