עבור לתוכן

מישהו יכול להסביר לי את התמונה הבאה:INTEL EXTREME GRAPHICS CONTOROLLER בDESABLE

Featured Replies

פורסם

יש לי לוח INTEL 965P לא עם כרטיס מסך מובנה. אני משתמש בכרטיס 7600GS. אולי בגלל זה...?

אם אני לא אשים שום כרטיס מסך אז אני לא אראה כלום(יכול להיות שאז זה יהיה ב ENABLE)?

[attachment deleted by admin]

פורסם

בלוח שלך יש כרטיס מסך מובנה, הוא מיועד לשימושים משרדיים ולא למשחקים.

בגלל שיש לך 7600GS הכרטיס המובנה מבוטל.

פורסם
  • מחבר

בלוח שלך יש כרטיס מסך מובנה, הוא מיועד לשימושים משרדיים ולא למשחקים.

בגלל שיש לך 7600GS הכרטיס המובנה מבוטל.

:screwy:סתכל בהודעה המקורית-אמרתי שבלוח שלי אין!!!! כרטיס מסך מובנה. 965P לא 965G! :screwy:

פורסם

:screwy: :screwy: :screwy:אם אין בלוח שלך כרטיס מובנה אתה יכול לחשוב לבד למה הוא מופיע כמבוטל באוורסט :screwy: :screwy: :screwy:

:screwy: :screwy:

:screwy:

:screwy: :screwy:

פורסם
  • מחבר

אם אין בלוח שלך כרטיס מובנה אתה יכול לחשוב לבד למה הוא מופיע כמבוטל באוורסט

זה בדיוק העיניין!!! שאם הוא לא קיים אז הוא גם לא אמור להיות מבוטל! אולי זה אותו לוח (כמו זה עם הכרטיס המובנה...?) בכל מקרה, הבנתי שאפשר לעשות אותו ENABLE ואז הCONTROLLER הזה "יעזור" לכרטיס מסך להביא תוצאות טובות יותר בעיבוד גרפיקה.

נ.ב. תרגיע עם ה :screwy:. זה שאתה לא מבין מה כתבו ואתה ישר עונה זה לא אשמתי.

:cool2:

פורסם
זה בדיוק העיניין!!! שאם הוא לא קיים אז הוא גם לא אמור להיות מבוטל!

יכול להיות שה 965G הוא הצ'יפסט המקורי וה 965P הוא ה"מוגבל", כלומר 965P הוא 965G עם כרטיס מסך חסום. אני לא בטוח בזה אבל למקרה הזה זה נשמע דיי רלוונטי.

בכל מקרה, הבנתי שאפשר לעשות אותו ENABLE ואז הCONTROLLER הזה "יעזור" לכרטיס מסך להביא תוצאות טובות יותר בעיבוד גרפיקה.

גם אם היה אפשרי "להדליק" את כרטיס המסך המובנה:

1. שני כרטיסי מסך לא יכולים לעבוד במקביל (אלא אם כן הם מקושרים בטכנולוגיה מסויימת כמו SLI או CF

2. גם אם הם היו יכולים לעבוד במקביל, הכרטיס המובנה לא היה מוסיף לך כלום בביצועים.

נ.ב. תרגיע עם ה screwy. זה שאתה לא מבין מה כתבו ואתה ישר עונה זה לא אשמתי.

מנסים לעזור לך פה, תכבד את זה קצת.

פורסם

כתוב שזה Controler, לא? אז כנראה שזה החלק בשבב ש, אה, Controlling בכניסת ה-AGP כמתואר פה. בכל מקרה, אפילו אם היה לך כרטיס מובנה, אי-אפשר להפעיל את שניהם ותקשורת ביניהם("הCONTROLLER הזה "יעזור" לכרטיס") בכלל לא באה בחשבון.

פורסם
  • מחבר

כתוב שזה Controler, לא? אז כנראה שזה החלק בשבב ש, אה, Controlling בכניסת ה-AGP כמתואר פה. בכל מקרה, אפילו אם היה לך כרטיס מובנה, אי-אפשר להפעיל את שניהם ותקשורת ביניהם("הCONTROLLER הזה "יעזור" לכרטיס") בכלל לא באה בחשבון.

תודה

פורסם

Extreme graphics זה הכרטיס עצמו, לא בקר PCI-E (או AGP)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים