פורסם 2006 בדצמבר 818 שנים אני מעוניין לרכוש אנטי וירוס שיש לו תמיכה מלאה בוויסטה 64 חיפשתי בגוגל אבל מצאתי מוצרים שתומכים בוויסטה אך לא בגירסת ה64מישהו פה יכול להמליץ לי על מוצר עדיף המלצה על פי ניסיוןתודה
פורסם 2006 בדצמבר 818 שנים תנסה את גרסת הנסיון של NOD32היא תומכת בויסטה 32/64אם תהיה מרוצה, תקנה.בסה"כ מדובר באנטי וירוס מצוייןהגירסה המדוברת היא 2.7http://www.eset.com/download/index.php
פורסם 2006 בדצמבר 818 שנים לא יודע למה אבל מאז ששדרגתי מ-2.51 ל-2.7 נראה לי המחשב זז יותר לאט. אני על XP גרסת 32ביט. רק אצלי?
פורסם 2006 בדצמבר 818 שנים אני משתמש בsymantec antivirus 10.2.0.224שזאת הגרסה הראשונה שתומכת גם בויסטה 64 ביט.בינתיים זה עובד מעולה. אפשרות גם לעבודה בתור Unmanaged לאנשיםפרטיים.(בהנחה שאין לך שרת אנטיוירוס בבית...)
פורסם 2006 בדצמבר 818 שנים בקיצור, פה תמצא מה שעובד על ויסטהhttp://iexbeta.com/wiki/index.php/Windows_Vista_Software_Compatibility_List#AntiVirus
פורסם 2006 בדצמבר 918 שנים מחבר אני משתמש בsymantec antivirus 10.2.0.224שזאת הגרסה הראשונה שתומכת גם בויסטה 64 ביט.בינתיים זה עובד מעולה. אפשרות גם לעבודה בתור Unmanaged לאנשיםפרטיים.(בהנחה שאין לך שרת אנטיוירוס בבית...)אוקי תודה הבאתי את הגירסא המדוברת symantec antivirus 10.2.0.224אבל שאני מפעיל את הקובץ setup ההתקנה נפתחת אבל בדיוק כמה שניות אחרי אני מקבל הודעה שאין לי כביכול הרשאות לבצע את ההתקנהלמרות שהמשתמש שלי הוא administratorמה עושים?
פורסם 2006 בדצמבר 918 שנים מחבר עשית כפתור ימני והרץ כאדמיניסטריטור?לא עשיתי אבל עכשיו כן. תודהעוד שאלה, יש לי תקופת ניסיון עם הגיסא הזאת או שברגע שמתקינים צריך לעשות רישום בתשלום למוצר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.