פורסם 2006 בדצמבר 818 שנים אז ככה,מצאתי בלוח שלי את הג'אמפר CLRTCI,זה הג'אמפר שאיתו מנקים ביוס?ועוד דבר,אם זהו הג'אמפר הנכון,זה נראה ככה III (אלה שיש מתחתם קו זה מה שיש עכשיו)אני צריך להזיז את הג'אמפר לצד ימין?ואם כן לכמה זמן?והאם צריך להגדיר משהו בביוס?תודה רבה לכל העוזרים!
פורסם 2006 בדצמבר 818 שנים מחבר סבבה תודה רבה!עוד שאלה,איך אני נועל מתחים לזיכרונות,מעבד,גשר צפוני,PCI,וAGP בלוח שלי?(מפרט צד ימין<----).
פורסם 2006 בדצמבר 818 שנים בכל הלוחות זה אותו דבר- אתה פשוט משנה ממתח AUTO למתח שאתה בוחר (מומלץ בהתחלה לבחור במתח סטוק, ואחר כך במידת הצורך לעלות) וזהו, ככה לכל רכיב ונעלת מתחים
פורסם 2006 בדצמבר 918 שנים בכל הלוחות זה אותו דבר- אתה פשוט משנה ממתח AUTO למתח שאתה בוחר (מומלץ בהתחלה לבחור במתח סטוק, ואחר כך במידת הצורך לעלות) וזהו, ככה לכל רכיב ונעלת מתחים מה המתח סטוק של הגשרים ( סליחה שאני מתפרץ )
פורסם 2006 בדצמבר 918 שנים בכל לוח המתח שונה (ממה שזכור לי)בדר"כ אתה פשוט יכול להשאיר את המתח ל-אוטומטי ואז לבדוק מה המתח שהוא צורך בזמן אמת בביוס, ואז לשים את הערך הזה (ואם אין את הערך הזה, רצוי לבחור במתח הכי קרוב לו אבל שיהיה גבוה יותר, לא לשים מתח נמוך יותר)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.