פורסם 2006 בדצמבר 818 שנים קניתי בקר מאוורים אבל כשאני משתמש בו הלדים במאוורים flashing עם פחות מתח והם flash יותר מה לעשות
פורסם 2006 בדצמבר 818 שנים קניתי בקר מאוורים אבל כשאני משתמש בו הלדים במאוורים flashing עם פחות מתח והם flash יותר מה לעשות לא הבנתי כלום תסביר את עצמך איזה בקר זה ?.. למי של פלשים לך או לבקר ?..יש לך אולי בעיות פלאשבקים אז זה לא לכאן השאלה אתה צריך לראות רופא ?
פורסם 2006 בדצמבר 818 שנים מחבר הלדים במאוורים נדלקים לשניה וכשאני מגביר מהירות אז הם נדלקים בהפרשים קטנים יותר
פורסם 2006 בדצמבר 818 שנים מחבר בקר:sunbeam chromatic windmillמאוורים:מאוורים לדים סטוק של מארז טרנספורמר
פורסם 2006 בדצמבר 818 שנים יש לי גם מאוורר אחד כמו שלך בגג המארז, ויש לי בקר של זלמן, ועוצמת הלדים משתנה לפי ההספק שאני נותן למאוורר והכול עובד קשורה.הבקרים של sunbeam הם איכותיים מאוד ואין לי מושג מה הבעיה.תבדוק חיבורים, שהמאוורר בסדר ( שהלדי עובדים כשאתה מחבר את המאוורר ללוח אם/לספק ישירות ), ואם זה עדין לא עובד אז תשלח לבדיקה את הבקר לחנות שממנה קניתה אותו.
פורסם 2006 בדצמבר 818 שנים מחבר קראתי כמה ביקורות וגם שם זה קורה זה בטח משהו מיוחד שהבקר עובד מצאתי דרך שגם תאפשר לי לכבות את הלדים שאני רוצה:תמונה ראשונה מעגל חשמל של המאוורתמונה שניה מעגל חשמל עם מוד שיעבוד על חשמל אחר עם נגד 330 אום ומפסק בחריץ pci[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בדצמבר 818 שנים רגע, אז הבעיה שלך נפתרה???וזה מוזר מה שקרה לך, כי כל מה שהבקר עושה זה לשלוט על כמה מתח לספק, וזה הולך למאוורר וללדים כאחד לפי מה שאני יודע
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.