פורסם 2006 בדצמבר 818 שנים זה נכון שiriver עומדת לפושט רגל עכב חיסרון ברווחים?? .אם כן למה .מה רע בנגנים שלהם .מה רע בנגנים u10 t10 t20 t30
פורסם 2006 בדצמבר 818 שנים תגיד לי, על סימן שאלה שמעת? מהכותרת של הפוסט שלך אפשר לחשוב שאתה מכריז ולא שואל - תוסיף בבקשה את סימן השאלה המתבקש, כדי שאנשים לא יחשבו שאתה מקשר פה לידיעה בנושא או משהו דומה.שבת שלום.
פורסם 2006 בדצמבר 818 שנים זה נכון שiriver עומדת לפושט רגל עכב חיסרון ברווחים?? ובעברית זה נקרא הפסדים. :
פורסם 2006 בדצמבר 818 שנים מחבר לא יודעים,מאיפה המידע הזה תביא קישורים אמינים.אבל אסור לפרסם פורומים אחרים באתר הזה?
פורסם 2006 בדצמבר 818 שנים מחבר טוב הנה> http://www.pocket.co.il/community/showthread.php?t=124077 http://www.pocket.co.il/community/showthread.php?t=124375 וגם
פורסם 2006 בדצמבר 818 שנים שמועות, שככל הנראה הופצו ע"י אדם שגילו לא גדול מנפח הנגן שלו.באמת אין סיבה להאמין לכל דבר שאנשים מפיצים. אם היו שמועות מבוססות כלשהן, ע"י אנליסט כלשהו, אתה כבר הייתה שומע על כך באתר.
פורסם 2006 בדצמבר 818 שנים DeeKay- לא שמועות ולא נעליים, אירייבר במסלול המהיר לפשיטת רגל. החברה בקרשים, אין שום דבר שיציל אותם חוץ מרכישתם ע"י חברה אחרת.הם עדיין לא בהליכי פשיטת רגל, אבל אם לא יקרה נס, הם יכנסו לזה בקרוב.
פורסם 2006 בדצמבר 818 שנים מחבר DeeKay- לא שמועות ולא נעליים, אירייבר במסלול המהיר לפשיטת רגל. החברה בקרשים, אין שום דבר שיציל אותם חוץ מרכישתם ע"י חברה אחרת.הם עדיין לא בהליכי פשיטת רגל, אבל אם לא יקרה נס, הם יכנסו לזה בקרוב.תודה אז זה נכון.אבל למה שהם יפשטו רגל אם המכשירים שלהם כלכך מוצלחים?
פורסם 2006 בדצמבר 818 שנים חברה לא יכולה להתקיים על נגני פלאש בלבד, הרווחים נמוכים יסחית.הסיבות לקריסתה של iriver הן עלויות פיתוח וייצור גבוהות, קצת מדי מכירות, כסף שהלך לשיווק והשיווק כשל, דברים כאלו.על Rio שמעת? היו להם כמה מהנגנים הטובים ביותר בשוק, אבל זה לא מנע מהם לפשוט רגל.
פורסם 2006 בדצמבר 918 שנים לא אני ... יש לי Clix ואני מעדיף שכל עוד הנגן חי ובשימוש אצלי, תהיה איזו חברה קיימת אי שם ולא משהו שיעורר "נוסטלגיה"
פורסם 2006 בדצמבר 918 שנים מחבר גם לא אני א.חברה טובה ב. גם לי יש את ה clix u10 ואם הם יפשטו רגל לא יהיה לי יותר עדכון קשוחה.מי יכול לדרג לי את הנגנים האלה? .אני מדבר רק על סאוונד. אני מתלבט לקנותiriver u10 clixSony NWE003FV Mpio One FG200 1GB
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.