עבור לתוכן

האם ניתן להשיג בארץ LG L1932TQ בצבע שחור או רק מסגרת אפורה?

Featured Replies

פורסם

במידה שכן, איפה והאם היבואן יכול לספק את המסך השחור לכל חנות שתבקש ממנו.

L_98.jpg

simg_t_m19940494301149290036jpg175?rm_____DZSLmYppI

תודה.

פורסם
  • מחבר

האם כל מי שקנה מסך כזה או אפילו רק ראה אותו בחנות אי פעם ראה אותו בארץ בצבע שחור או רק עם המסגרת האפורה?

פורסם

דין, כדי להוסיף מידע חדש או לשנות את התוכן של ההודעה תלחץ על modify.gif.

ההקפצה אסורה. קרא גם את חוקי הפורום.

פורסם

אני ראיתי אותו רק עם המסגרת האפורה. אבל אני מוכרח לומר:

זה ה LCD הראשון ש"עבר תחת ידי", ואני ממש לא הייתי מרוצה ממנו. מבחינתי הוא היה הכי גרוע. (טוב, לא באמת גרוע, אבל ממש לא מספק לדעתי)

אני מציע בחום לשקול מסכים אחרים, כי המסך הזה סובל מכל המגרעות של פאנל TN בצורה רצינית למדי, והוא פשוט "סתם עוד מסך LCD".

ד"א, תאמינו או לא, מסכי 8 ms אחרים שבדקתי מהירים לא פחות מה 4 ms הזה.

פורסם
  • מחבר

אני ראיתי אותו רק עם המסגרת האפורה. אבל אני מוכרח לומר:

זה ה LCD הראשון ש"עבר תחת ידי", ואני ממש לא הייתי מרוצה ממנו. מבחינתי הוא היה הכי גרוע. (טוב, לא באמת גרוע, אבל ממש לא מספק לדעתי)

אני מציע בחום לשקול מסכים אחרים, כי המסך הזה סובל מכל המגרעות של פאנל TN בצורה רצינית למדי, והוא פשוט "סתם עוד מסך LCD".

ד"א, תאמינו או לא, מסכי 8 ms אחרים שבדקתי מהירים לא פחות מה 4 ms הזה.

אתה הראשון שאני קורא\שומע שלא מרוצה מהמסך.

העניין הוא שאני משיג אותו במחיר נורא זול וחוץ מזה עד עכשיו שמעתי עליו רק דברים טובים - מה חושבים המשתמשים שקנו את המסך עליו? :hi:

פורסם

השאלה היא האם אותם אנשים ראו מסכים אחרים להשוות איתם. (אני לא מזלזל חלילה)

ת'אמת, בהתחלה התלהבתי מהמסך (כי הוא היה הראשון שלי, ולא היה לי עם מה להשוות, ואתה יודע איך זה התלהבות מ LCD ראשון :)) עד ששמתי לב לבעיה הראשונה שלו - היוניפורמיות של התצוגה גרועה, כלומר אם תציג צבע (נגיד אפור בהיר) שאמור להיות אחיד על כל המסך, תקבל אותו בגוונים שונים לגמרי באיזורים שונים בגלל התאורה ובגלל הפאנל (TN). אח"כ ראיתי שהוא לא מציג צבעים מי-יודע-מה בלשון המעטה - תמונות שמאוד נהיניתי לראות ב CRT הקודם פתאום נראו גרועות יחסית בגלל ה dithering

ועוד...

החלפתי את המסך הזה אח"כ למסך TN אחר: Samsung 930B (ששם את ה 1932TQ בכיס הקטן, וגם מהיר קצת יותר למרות שהוא 8 ms), אבל לא הייתי מרוצה לגמרי גם מיכולות התצוגה שלו (לא הבנתי באותו זמן מה זה בדיוק TN ואת מגבלות התצוגה של הפאנלים האלו)

אח"כ החלפתי אותו ל LG 1970HR, שהיה הטוב מכולם, אבל עדיין.. צבעים..

בסוף הבנתי שאין מסך TN שיספק אותי, אז הלכתי על ה viewsonic vp930 ומאז אני מרוצה.

בקיצור, ה 1932TQ הוא הכי "גרוע" מכל המסכים שבדקתי. הוא לא ממש גרוע, כפי שאמרתי, אבל בהחלט יש יותר טובים..

השאלה, כמובן, מה המחיר. אם הוא זול לאין ערוך (עד נגיד 1300-1500) אז הוא שווה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים