פורסם 2006 בדצמבר 718 שנים זה המפרט שליX1600 PRO 512D 2.8DDR2 512*2זה שהמחשב שלי יחזיק את המערכת אני יודע,אבל אני אצליח להריץ איתה את המשחקים שלי?אני לא חיית גרפיקה ולא משחק משחקים יותר כבדים מHEROES5,NFSC,PRO6 ...ויש בהתקנה הרבה גירסאות שאפשר להתקין .(אולטימטיבי,ביתי בסיסי,ביתי מתקדם)איזה מהם מומלץ לי להתקין?
פורסם 2006 בדצמבר 818 שנים בהחלט, אני עם אותו מפרט רק מעבד AMD2500+ מריץ משחקים ואני מאוד מרוצה,אני לא שם לך לירידת הFPS במשחקים לכן גם לך לא תהיה בעיה.בבסיסי אין ממשחק AERO אם אני לא טועה אז אם אתה רוצה לחסוך מקום (אולטימט שוקל 7 גיגה) לך על ה ביתי מתקדם.
פורסם 2006 בדצמבר 818 שנים מחבר בהחלט, אני עם אותו מפרט רק מעבד AMD2500+ מריץ משחקים ואני מאוד מרוצה,אני לא שם לך לירידת הFPS במשחקים לכן גם לך לא תהיה בעיה.בבסיסי אין ממשחק AERO אם אני לא טועה אז אם אתה רוצה לחסוך מקום (אולטימט שוקל 7 גיגה) לך על ה ביתי מתקדם.אוקי תודה רבה! כנראה אני אלך באמת על הביתי מתקדם...נ.ב. AERO זה כל התלת מימד שהוסיפו כן?
פורסם 2006 בדצמבר 818 שנים כןודרך אגב אם בעתיד אתה תרצה משחקים כבדים יותר אז אתה תצטרך לפחות 2 ג'יגה זיכרון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.