פורסם 2006 בדצמבר 718 שנים זה ישנה משהו בכלל? פשוט חיברתי אותו וזה עובד.ובקשר למסך- עברנו ממסך 17" שטוח(לא דק) שהוא די איכותי, ואני לא נדהם יותר מדי מהמסך החדש, הוא בסדר... במשחקים וסרטים רואים בסדר...
פורסם 2006 בדצמבר 718 שנים מה זה תוכנת כיול ומאיפה אני מוריד את זה? (יש לי גם את המסך הזה).איזה קטע גם אני עברתי מ CRT 17 למסך הזה דווקא עכשיו אני פשוט לא יכול לחזור למסך הקודם ניסיתי ואני מרגיש כאילו עכשיו המסך הקודם הוא שייך למאה הקודמת ;D
פורסם 2006 בדצמבר 718 שנים כן כדאי להתקין את הדרייבר, למה לא? יכול להיות שלא תוכל להשתמש בכל האפשרויות של הכונן אם לא תתקין את הדרייבר שלוגם את הדרייבר וגם תוכנות נוספות של המכשיר תוכל למצוא באתר היצרן
פורסם 2006 בדצמבר 718 שנים למה להתקין? אם כבר אז להתקין דרייבר של כרטיס מסך.מה נותן הדריבר כשאין שום בעיות?עלאיזה כונן אתה מדבר??
פורסם 2006 בדצמבר 718 שנים אני לא יודע למה אבל משום מה חשבתי שזה דגם של צורבמצטער... בכל מקרה כמובן שכדאי להתקין את הדרייבר של המסךיכול להיות שתצטרך להתקין קודם דרייברים לכרטיס מסך, לפני הדרייבר של המסך (וסביר להניח שיש לך כבר אלא אם כן בדיוק פירמטת -זה רק טיפ אם תפרמט בעתיד מה להתקין קודם)דרייבר ותוכנות מאתר היצרן
פורסם 2006 בדצמבר 918 שנים את הדרייבר לא, אבל תוריד FORTE MANAGER - זה התוכנת כיול שלו.איפה אפשר למצוא את התוכנה הזו להורדה?לא ממש הצלחתי למצוא...תודה
פורסם 2006 בדצמבר 918 שנים מחבר באתר של החברה - lge.comותיכנס שם לעמוד של המסך הספציפי הזה אם אתה רוצה.אבל זה לא ממש עוזר, את אותו דבר בערך אתה יכול פשוט לעשות עם הכפתורים על המסך.
פורסם 2006 בדצמבר 918 שנים הנה הלינק:http://www.lge.com/products/sidemenu/list/lcd%20monitor_PRD%7CDWN_down%7Cread_6235_1.jhtml
פורסם 2006 בדצמבר 918 שנים הנה הלינק:http://www.lge.com/products/sidemenu/list/lcd%20monitor_PRD%7CDWN_down%7Cread_6235_1.jhtmlתודה,אבל הלינק הזה נותן לי הודעת שגיאהInternal Server errorWe apologize to you for interruption of service.
פורסם 2006 בדצמבר 918 שנים לי הוא לא (בדקתי שוב).פשוט אי אפשר להעביר לפה ישירות את הלינ' לתוכנה. נסה שוב.
פורסם 2006 בדצמבר 918 שנים התוכנה זה סתם לשחק עם ההגדרות.שיניתי אתההגדרות והכל נראה מעפן אז החזרתי למצב רגיל וזהו...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.