פורסם 2006 בדצמבר 718 שנים יש לי מאוורר שעובד על 220V, יש אפשרות לעשות לו הסבה שיעבוד על 12V? מדובר על מאוורר רוצח שיעיף לי את כל המחשב עכשיו הוא פועל על 220V, יש אפשרות להפוך אותו ל12V? תודה מראש לעוזרים,
פורסם 2006 בדצמבר 718 שנים זה מאוורר שפועל על AC ואתה רוצה שיפעל על DC , לכן זה לא ניתן לביצוע באמצעים פשוטים כלל.
פורסם 2006 בדצמבר 818 שנים מחבר זה מאוורר שפועל על AC ואתה רוצה שיפעל על DC , לכן זה לא ניתן לביצוע באמצעים פשוטים כלל.אה, חבל, דווקא מאוורר מעיףף
פורסם 2006 בדצמבר 818 שנים יש לי מאוורר שעובד על 220V, יש אפשרות לעשות לו הסבה שיעבוד על 12V? מדובר על מאוורר רוצח שיעיף לי את כל המחשב עכשיו הוא פועל על 220V, יש אפשרות להפוך אותו ל12V? תודה מראש לעוזרים, יש דרך אחרת לעשות את זה .... אתה יכול לחבר את המאוורר לחשמל דרך ממסר ... מזה אומר אתה חושף את הכבל מתח של המאוורר ומחבר גיד של הכבל דרך רגליי הממסר ואת בכבל מחבר לחשמל לשקע בקיר לוקח מולקס נקבה ומחבר לסליל של הממסר +- 12 וולט מה קורה כשאתה מפעיל תמחשב הממסר נסגר והמאווורר נדלק .... עם אתה לא רוצה להדליק תמידית את המאוורר אתה מחבר מפסק פשוט על אחד מהחוטים המתחברים לסליל של הממסר בהצלחה .....
פורסם 2006 בדצמבר 818 שנים לא הייתי מציע לשלב מתח של 220V בסביבת מחשב, זה גם עלול לפגוע במחשב וגם בך.
פורסם 2006 בדצמבר 918 שנים לא הייתי מציע לשלב מתח של 220V בסביבת מחשב, זה גם עלול לפגוע במחשב וגם בך.כן בטח מה עוד ?
פורסם 2006 בדצמבר 1018 שנים תיראה מה אני עשיתי יש לי שניים כאלה במארז קניתי מפסק חיברתי את שניהם למפסק ואת המפסק לחשמל ואז ליציאה של תקע יש תמונות איפשהוא בפורום באוברקלוקינג וקירור תחפש אני לא זוכר איך קראתי לזה אבל תחפש ככה sunon
פורסם 2006 בדצמבר 1118 שנים link=topic=223597.msg1965322#msg1965322 date=1165740141]תיראה מה אני עשיתי יש לי שניים כאלה במארז קניתי מפסק חיברתי את שניהם למפסק ואת המפסק לחשמל ואז ליציאה של תקע יש תמונות איפשהוא בפורום באוברקלוקינג וקירור תחפש אני לא זוכר איך קראתי לזה אבל תחפש ככה sunon הממסר זה אותו מפסק רק שהוא חשמלי זה יותר נוח ......
פורסם 2006 בדצמבר 1118 שנים המאוורר באמת מעיף אבל למה לך?הוא עושה גם רעש מעיף, אתה באמת צריך אחד כזה?
פורסם 2006 בדצמבר 1118 שנים המאוורר באמת מעיף אבל למה לך?הוא עושה גם רעש מעיף, אתה באמת צריך אחד כזה?אצלי זה שימושי זה הבדל של 3 מעלות לכל רכיבי המחשב
פורסם 2006 בדצמבר 1118 שנים מחבר ירדתי מזה, לא רואה נכונות לחבר את המאוורר ישירות לחשמל, חשבתי אולי לעשות שייתחבר ישירות לספק, אבל זה לא אקטואלי כבר...
פורסם 2006 בדצמבר 1318 שנים אצלי יש כרגע מאוורר חזק מאוד כזה שאמור להכניס אוויר, אני מדליק אותו לעיתים רחוקות(יש לו מפסק, מחובר ישירות לחשמל.)מה שכן הוא באמת מרעיש יותר מדי..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.