פורסם 2002 בדצמבר 322 שנים מחבר טוב אני חושב שאשאר עם זה ויכול להיות שאחליף את המאוורר על הוולקנו שי לשקט יותרואז נראה אם ה 120 מרעיש יותר מידידרך אגב כשמחליפים מאוורר לסינק צריך שהוא יוציא אוויר או יכניס אוויר לכיוון המעבד?
פורסם 2002 בדצמבר 322 שנים לא חסרים אביזרים שאתה יכול להוריד בהם את המהירות של המאוורר (הורדת המתח בעזרת מתג), כמו אחד של TT לחריץ PCI, או הזה של Zalman שנקרא Fanmate.. למרות שמה שאמרו לך ממש לא מסובך ויחסוך כסף.. סקורפי אתה אמור לדעת לא?
פורסם 2002 בדצמבר 322 שנים מחבר כמה עולים אותם עזרים?ניתן גם להחליש את המאוורר שיש לי עכשיו על הוולקנו 6CU+?
פורסם 2002 בדצמבר 322 שנים אני לא יודע מה איתכם, אבל אני יותר נהנה מללכת לישון עם בחורה, מאשר עם מאורר. הנה רעיון מהפכני - אולי תחפשו לכם איזו בחורה לישון איתה, ואת המאורר תשאירו בתוך המחשב ?! ;Dתשן עם בחורה ושני מאווררים 120 מ"מ ביחד כדי שיהיה רוח, מה דעתך על זה ?!בכל אופן, אי אפשר לישון עם בחורה בחדר שהמחשב דולק כי זה מציק לה ?!ותמצא חיים, כי מי הוא לא שאל אם בחורה עושה רעש בלילה, אלא על המאוורר שלו. -חפש ת'רדים אחרים יותר מוצלים ל'סטלבט עליהם. דווקא פה לדעתי זו שאלה רצינית.
פורסם 2002 בדצמבר 322 שנים אהה לא אני הורדתי את הדלתא שלך ל7......בן דוד שלי עשה את זה, פשוט שמתי לב מה הוא עשה.
פורסם 2002 בדצמבר 322 שנים זה יוריד את מהירות הסיבוב של המאורר ובכך יוריד את כמות הרעש שלו ואת דחיפת האוויר גם.....אהממ זה לא כל כך מסובך.רק צריך להזיז את אחד מחיבורי המולקס של המאורר למקום אחר (למינוס 5) כדי ליצור +12 -5 = 7 VOLTסקורפי לא הבנתי אותך?????????????????מה אתה גנוב המינוס שלהם גם ככה משותף אם ץבדוק עם טסטר ולא שמעתי על כזה מצב שאתה לוקח -5 ו+12 ויוצא 7 לא יכול להיות כזה דבר
פורסם 2002 בדצמבר 322 שנים לא את כל החיבור, רק אחד מהפינים בחיבור.... : נעשה כבר מספיק פעמים תסמוך עלי. עשיתי את זה גם לדלתא של רן (biodome)
פורסם 2002 בדצמבר 322 שנים שאני יבין אותך נכון אתה מתכוון להחליף בין הפינים של המינוסים בחיבור מולונקס?
פורסם 2002 בדצמבר 322 שנים שאני יבין אותך נכון אתה מתכוון להחליף בין הפינים של המינוסים בחיבור מולונקס?מולקסבכל מקרה, כרגע המצב הוא חוט צהוב, שניים שחורים, ואחד אדום. אם אתה מחבר משהו לאדום ושחור - יש לך 12 וולט. אם אתה מחבר משהו לצהוב ושחור, תקבל 5 וולט. אם תחבר משהו לאדום ולצהוב, תקבל 7 וולט (הפרש מפל המתחים הוא 12-5). נראה שכולם עושים את זה, למרות שלדעתי יש פה משהו בעייתי, מאחר ואתה לא משתמש באדמה המיועדת לדאוג שהספק לא נשרף חס וחלילה, ושהכל תקין (השחורים הם כולם אדמה).שים לב ! כשאתה משנה את החיבור, יש להזיז את החיבור מהשחור לצהוב, ולא שום קומבינציה אחרת.
פורסם 2002 בדצמבר 322 שנים מחבר תגידו מאוורר 120 ממ גנריק עושה רעש שאי אפשר לישון איתו?כי יש לי בעיה אחרת חוץ מהמאוורר על ההיטסינק ;D 8) ;D
פורסם 2002 בדצמבר 322 שנים שאני יבין אותך נכון אתה מתכוון להחליף בין הפינים של המינוסים בחיבור מולונקס?מולקסבכל מקרה, כרגע המצב הוא חוט צהוב, שניים שחורים, ואחד אדום. אם אתה מחבר משהו לאדום ושחור - יש לך 12 וולט. אם אתה מחבר משהו לצהוב ושחור, תקבל 5 וולט. אם תחבר משהו לאדום ולצהוב, תקבל 7 וולט (הפרש מפל המתחים הוא 12-5). נראה שכולם עושים את זה, למרות שלדעתי יש פה משהו בעייתי, מאחר ואתה לא משתמש באדמה המיועדת לדאוג שהספק לא נשרף חס וחלילה, ושהכל תקין (השחורים הם כולם אדמה).שים לב ! כשאתה משנה את החיבור, יש להזיז את החיבור מהשחור לצהוב, ולא שום קומבינציה אחרת.אתה בככל נפלת על הראש לחבר את שני החוטים ל + או מה????????אין אי אפשר לעשות את הקוצבינה הסתומה הזאת זה לא עובד, בלתי אפשרי. אני אמתתי את מה שכתבתי וזה נכון.נתחיל מזה שזה מתחים של - ולא 12- או 5- זה פשוט - ויש הבדל.....אז ככה גם אם היית לוקח 5- ו12+ היה יוצא לך 17 ולא 7.....כן, כן.....
פורסם 2002 בדצמבר 422 שנים מתחים במולקס הם +5 (אדום) ו +12 (צהוב).ההפרש הוא 7 וולט ואין בעיה לחבר מאוורר ביניהם שיעבוד על 7 וולט, אבל לא כל מאוורר פועל מספיק טוב במתח הזה.
פורסם 2002 בדצמבר 422 שנים מחבר תגידו מאוורר 120 ממ גנריק עושה רעש שאי אפשר לישון איתו? לא עניתם לי על השאלה הזו אני מנסה אחת ולתמיד לקבל שקט מהמחשב שלי ;D
פורסם 2002 בדצמבר 422 שנים שאני יבין אותך נכון אתה מתכוון להחליף בין הפינים של המינוסים בחיבור מולונקס? מולקס בכל מקרה, כרגע המצב הוא חוט צהוב, שניים שחורים, ואחד אדום. אם אתה מחבר משהו לאדום ושחור - יש לך 12 וולט. אם אתה מחבר משהו לצהוב ושחור, תקבל 5 וולט. אם תחבר משהו לאדום ולצהוב, תקבל 7 וולט (הפרש מפל המתחים הוא 12-5). נראה שכולם עושים את זה, למרות שלדעתי יש פה משהו בעייתי, מאחר ואתה לא משתמש באדמה המיועדת לדאוג שהספק לא נשרף חס וחלילה, ושהכל תקין (השחורים הם כולם אדמה). שים לב ! כשאתה משנה את החיבור, יש להזיז את החיבור מהשחור לצהוב, ולא שום קומבינציה אחרת. אתה בככל נפלת על הראש לחבר את שני החוטים ל + או מה???????? אין אי אפשר לעשות את הקוצבינה הסתומה הזאת זה לא עובד, בלתי אפשרי. אני אמתתי את מה שכתבתי וזה נכון. נתחיל מזה שזה מתחים של - ולא 12- או 5- זה פשוט - ויש הבדל..... אז ככה גם אם היית לוקח 5- ו12+ היה יוצא לך 17 ולא 7.....כן, כן..... טוב זה לא עובד.... בגלל זה הVANTEC של בן דוד שלי על 7 בצורה הזאת. ובגלל זה גם הדלתא של BIODOME עבדה ככה חודש. אולי אני מדמיין? :
פורסם 2002 בדצמבר 422 שנים תגידו מאוורר 120 ממ גנריק עושה רעש שאי אפשר לישון איתו? לא עניתם לי על השאלה הזו אני מנסה אחת ולתמיד לקבל שקט מהמחשב שלי ;D אז הוא עושה רעש ,כן ! מה השאלה ? ומה שאומרים לך זה איך להוריד את הרעש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.