עבור לתוכן

האם אוכל לישון עם מאוורר שמייצר 31 DBA?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

טוב אני חושב שאשאר עם זה

ויכול להיות שאחליף את המאוורר על הוולקנו שי לשקט יותר

ואז נראה אם ה 120 מרעיש יותר מידי

דרך אגב כשמחליפים מאוורר לסינק צריך שהוא יוציא אוויר או יכניס אוויר לכיוון המעבד?

פורסם

לא חסרים אביזרים שאתה יכול להוריד בהם את המהירות של המאוורר (הורדת המתח בעזרת מתג), כמו אחד של TT לחריץ PCI, או הזה של Zalman שנקרא Fanmate..

למרות שמה שאמרו לך ממש לא מסובך ויחסוך כסף.. סקורפי אתה אמור לדעת לא? :)

פורסם
  • מחבר

כמה עולים אותם עזרים?

ניתן גם להחליש את המאוורר שיש לי עכשיו על הוולקנו 6CU+?

פורסם

אני לא יודע מה איתכם, אבל אני יותר נהנה מללכת לישון עם בחורה, מאשר עם מאורר. הנה רעיון מהפכני - אולי תחפשו לכם איזו בחורה לישון איתה, ואת המאורר תשאירו בתוך המחשב ?!

;D

תשן עם בחורה ושני מאווררים 120 מ"מ ביחד כדי שיהיה רוח, מה דעתך על זה ?!

בכל אופן, אי אפשר לישון עם בחורה בחדר שהמחשב דולק כי זה מציק לה ?!

ותמצא חיים, כי מי הוא לא שאל אם בחורה עושה רעש בלילה, אלא על המאוורר שלו. -חפש ת'רדים אחרים יותר מוצלים ל'סטלבט עליהם. דווקא פה לדעתי זו שאלה רצינית.

פורסם

אהה לא אני הורדתי את הדלתא שלך ל7......

בן דוד שלי עשה את זה, פשוט שמתי לב מה הוא עשה.

פורסם

זה יוריד את מהירות הסיבוב של המאורר ובכך יוריד את כמות הרעש שלו ואת דחיפת האוויר גם.....

אהממ זה לא כל כך מסובך.

רק צריך להזיז את אחד מחיבורי המולקס של המאורר למקום אחר (למינוס 5) כדי ליצור +12 -5 = 7 VOLT

סקורפי לא הבנתי אותך?????????????????

מה אתה גנוב המינוס שלהם גם ככה משותף אם ץבדוק עם טסטר ולא שמעתי על כזה מצב שאתה לוקח -5 ו+12 ויוצא 7 לא יכול להיות כזה דבר

פורסם

לא את כל החיבור, רק אחד מהפינים בחיבור.... ::)

נעשה כבר מספיק פעמים תסמוך עלי.

עשיתי את זה גם לדלתא של רן (biodome)

פורסם

שאני יבין אותך נכון אתה מתכוון להחליף בין הפינים של המינוסים בחיבור מולונקס?

פורסם

מולקס

בכל מקרה, כרגע המצב הוא חוט צהוב, שניים שחורים, ואחד אדום. אם אתה מחבר משהו לאדום ושחור - יש לך 12 וולט. אם אתה מחבר משהו לצהוב ושחור, תקבל 5 וולט. אם תחבר משהו לאדום ולצהוב, תקבל 7 וולט (הפרש מפל המתחים הוא 12-5). נראה שכולם עושים את זה, למרות שלדעתי יש פה משהו בעייתי, מאחר ואתה לא משתמש באדמה המיועדת לדאוג שהספק לא נשרף חס וחלילה, ושהכל תקין (השחורים הם כולם אדמה).

שים לב ! כשאתה משנה את החיבור, יש להזיז את החיבור מהשחור לצהוב, ולא שום קומבינציה אחרת.

פורסם
  • מחבר

תגידו מאוורר 120 ממ גנריק עושה רעש שאי אפשר לישון איתו?

כי יש לי בעיה אחרת חוץ מהמאוורר על ההיטסינק ;D 8) ;D

פורסם

מולקס

בכל מקרה, כרגע המצב הוא חוט צהוב, שניים שחורים, ואחד אדום. אם אתה מחבר משהו לאדום ושחור - יש לך 12 וולט. אם אתה מחבר משהו לצהוב ושחור, תקבל 5 וולט. אם תחבר משהו לאדום ולצהוב, תקבל 7 וולט (הפרש מפל המתחים הוא 12-5). נראה שכולם עושים את זה, למרות שלדעתי יש פה משהו בעייתי, מאחר ואתה לא משתמש באדמה המיועדת לדאוג שהספק לא נשרף חס וחלילה, ושהכל תקין (השחורים הם כולם אדמה).

שים לב ! כשאתה משנה את החיבור, יש להזיז את החיבור מהשחור לצהוב, ולא שום קומבינציה אחרת.

אתה בככל נפלת על הראש לחבר את שני החוטים ל + או מה????????

אין אי אפשר לעשות את הקוצבינה הסתומה הזאת זה לא עובד, בלתי אפשרי. אני אמתתי את מה שכתבתי וזה נכון.

נתחיל מזה שזה מתחים של - ולא 12- או 5- זה פשוט - ויש הבדל.....

אז ככה גם אם היית לוקח 5- ו12+ היה יוצא לך 17 ולא 7.....כן, כן.....

פורסם

מתחים במולקס הם +5 (אדום) ו +12 (צהוב).

ההפרש הוא 7 וולט ואין בעיה לחבר מאוורר ביניהם שיעבוד על 7 וולט, אבל לא כל מאוורר פועל מספיק טוב במתח הזה.

פורסם
  • מחבר

לא עניתם לי על השאלה הזו ;)

אני מנסה אחת ולתמיד לקבל שקט מהמחשב שלי ;D

פורסם

מולקס

אתה בככל נפלת על הראש לחבר את שני החוטים ל + או מה????????

אין אי אפשר לעשות את הקוצבינה הסתומה הזאת זה לא עובד, בלתי אפשרי. אני אמתתי את מה שכתבתי וזה נכון.

נתחיל מזה שזה מתחים של - ולא 12- או 5- זה פשוט - ויש הבדל.....

אז ככה גם אם היית לוקח 5- ו12+ היה יוצא לך 17 ולא 7.....כן, כן.....

טוב זה לא עובד....

בגלל זה הVANTEC של בן דוד שלי על 7 בצורה הזאת.

ובגלל זה גם הדלתא של BIODOME עבדה ככה חודש.

אולי אני מדמיין? ::)

פורסם

לא עניתם לי על השאלה הזו ;)

אני מנסה אחת ולתמיד לקבל שקט מהמחשב שלי ;D

אז הוא עושה רעש ,כן !

מה השאלה ?

ומה שאומרים לך זה איך להוריד את הרעש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים