פורסם 2002 בדצמבר 222 שנים אני רוצה להחליף את המאוורר 60 ממ שעל הוולקנו 6CU+ שלי למאורר 60 ממ גנריק נחמדתגידו אני אוכל לישון עם מאוורר שמייצר 31 DBA ?המאוורר שלי עכשיו הוא 37 DBA אני ארגיש הבדל?
פורסם 2002 בדצמבר 222 שנים מחבר טוב אני חושבב שאני "אקצץ" לוולקנו שלי את הכנפיים ואוריד לו את ה+כי הרעש די משגע אותי בהתחשב בעובדה שלא ביצעתי אוברקלוק ושמאוורר 60 ממ גנריקמכניס אותה כמות אוויר כמו המאוורר שיש לי עכשיו שמסתובב 7000 פעם בדקה!תגידו כדי להחליף בין המאווררים צריך לפרק את הסינק? או שאפשר להבריג את הברגים החוצה ולחבר את המאורר 60 החדשכשהסינק נמצא על המעבד?ועוד שאלה אחת קטנה שמחליפים את המאורר הוא צריך להציא אוויר חם או להכניס אוויר ?
פורסם 2002 בדצמבר 222 שנים מחבר עכשיו שמתי לב שהמאוורר 120 ממ שלי מייצר 38DBA :-\ אז אני לא יודע אם כדאי לי להחליף את המאוורר שעל הסינק כי עדיין ישאר לי מאוורר שמייצר 38 DBA מה אתם אומרים? ??? ??? ???
פורסם 2002 בדצמבר 222 שנים כבר אמרתי את זה פעם אחת, אין סיכויי שמאוורר 7K rpm מייצר רק 37dbA.חייבת להיות טעות שם איפשהו, לא פחות מ 45dbA זה בטוח, סיכויי טוב שזה גם עובר את ה 50.
פורסם 2002 בדצמבר 222 שנים אם יש לך מאורר שעושה 38 DB אז הוא בולע כל מה שמתחת ולכן אם תחליף את כולם חוץ ממנו עדיין יהיה לך רעש חזק.
פורסם 2002 בדצמבר 322 שנים אני בקושי ישן עם 35 dBA, זה כואב לי ! ואגב, פרט לספק, זה המאוורר היחיד שיש לי במארז (מעדיף לכבות אותם לצורך העניין)גבול השקט נמדד על ה 27 dBA.אוזן ממוצעת תבחין יפה בהבל של בערך 2-3 dBA, ובהתחשב בעובדה שמדובר בערך לא ליאנרי, ההבדל בין 31 ו 35 יכול להיות מספיק משמעותי. אם תשקיע ותיקח וולקנו 7+, שים אותו על המהירות הנמוכה, וההבדל יהיה משמעותי מאוד - that i can tell you.נב. הזלמן שלי שרץ ב 21 dBA עושה פחות רעש מזבוב - 21 dBA זה הרעש שעלים שנופלים על הקרקע משמיעים.. כן, כן.
פורסם 2002 בדצמבר 322 שנים אני לא יודע מה איתכם, אבל אני יותר נהנה מללכת לישון עם בחורה, מאשר עם מאורר. הנה רעיון מהפכני - אולי תחפשו לכם איזו בחורה לישון איתה, ואת המאורר תשאירו בתוך המחשב ?! ;D
פורסם 2002 בדצמבר 322 שנים מחבר טוב נראה לי שאני לא אזכה לשקט כי אם אני אחליף את הסינק לוולקנו 7+ זה לא ישנה הרבה כי יש לי מאוורר 120 ממ שמייצר 38 DBA כך שאני עדיין אשמע אותו איזה באסה אי אפשר להוריד דברים בלילה או אולי תתקנו אותי ויהייה אפשר? ;D
פורסם 2002 בדצמבר 322 שנים זה יוריד את מהירות הסיבוב של המאורר ובכך יוריד את כמות הרעש שלו ואת דחיפת האוויר גם.....אהממ זה לא כל כך מסובך.רק צריך להזיז את אחד מחיבורי המולקס של המאורר למקום אחר (למינוס 5) כדי ליצור +12 -5 = 7 VOLT
פורסם 2002 בדצמבר 322 שנים מחבר אין לי חוש לאלקטרוניקה ;Dאז אני לא יודע איך לעשות את זהמה הכוונה להזיז? תתאר לי את מהלך העבודהזה יפגע משמעותית בזרימת האוויר?
פורסם 2002 בדצמבר 322 שנים מן הסתם....אהממ נכון יש למאורר חיבור שמתחבר לספק כוח (כזה פלסטיק עם 2 שפיצים ממתכת בפנים שקרובים אחד לשני)?אז צריל לתפוס עם פלייר אחד מהם, להוציא אותו בעדינות דרך החלק התחתון של החיבור ולהזיז אותו לאחד יותר רחוק (אני לא זוכר איזה, בטח מפיסטו או מישהו אחר זוכר) ולחבר חזרה.זה הכל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.