פורסם 2002 בדצמבר 223 שנים יש לי איי אם די אטלון 1200 עכשיו מצאתי אותו אחרי הרבה זמן סביר להניח ואפילו בואו נחמיר שהוא נפל בוא נגיד ... משלוש מטר שהוא בתוף קופסא של דיסק ריק אני יכול להגיד לכם בוואאדות ששום פין לא נשבר אני גם יכול להגיד לכם שהוא נראה חדש יש סיכוי שהוא נהרס? אם כן אם לא למה ותנו אחוזים... זה דחוף! אני משתגע!
פורסם 2002 בדצמבר 223 שנים תבדוק,יש סיכוי גדול לדעתי שהוא יעבוד לאור העובדה שהיה לי מעבד שעבר הרבה יותר ולא נהרס לדעתי תבדוק יש סיכוי גדול
פורסם 2002 בדצמבר 223 שנים אם לא נגרם לו שום נזק פיזי (פינים מכופפים או שבורים, סדקים או שריטות בליבה או בגוף המעבד וכו') אז ישנו סיכוי טוב למדי שהוא עובד...
פורסם 2002 בדצמבר 223 שנים המעבד שלי נפל ממטר ועובד כמו ענק עד היום. (הוא גם הגיע ל-112 מעלות אבל זה כבר סיפור אחר)
פורסם 2002 בדצמבר 223 שנים המעבד שלי נפל ממטר ועובד כמו ענק עד היום. (הוא גם הגיע ל-[glow=red, 2, 300]112 [/glow] מעלות אבל זה כבר סיפור אחר) :o :o
פורסם 2002 בדצמבר 223 שנים מחבר חברהתנו לי תמונות איך נראה מעבד איי אם די נורמלי ואני יגיד לכם!תודה רבה רבה רבה לעוזרים
פורסם 2002 בדצמבר 223 שנים תבדוק אם איזה שהוא מקום במעבד נסדקבקשר לתמונות תכנס לאתר של AMD תמצא שם ים של תמונות
פורסם 2002 בדצמבר 223 שנים וואולה? לי נהרס לא מזמן מעבד Athlon 1200MHz כאשר נשרף, צילמתי תמונות שלו לאחרי השריפה (הזמנתי מכבאי אש):
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.