עבור לתוכן

שאלה על GHZ1.6 וזכרונות

Featured Replies

פורסם

אני כבר מזמן שאלתי פה אם אפשר או מה אפשר לעשות עם המעבד הזה ואני זוכר שאמרתם שיכולה להיות בעית הגבלה אם הזכרונות בנפחים שונים

אז נתחיל מהתחלה.. אני האצתי את המחשב שלי (1.6GHZ northwood) ל2000 GHZ (קצת יותר מזה) ועכשיו כשהחורף בא אני רואה שהמעבד עומד על 26 מעלות במנוחה וזה די שימח אותי וקצת מוזר שהמאוורר בכל זאת עובד על 2600RPM שהוא צריך להיות על 2400או אפילו פחות אבל השאלה כזאת.. הזכרונות שלי בסטנדרט צריכים להיות 266mhz ואחרי ההאצה הם על 346 ואם אני עובר את זה אז המחשב לא יציב ממש אבל ברגע שאני מוציא את ה256מב ונשאר רק עם ה512 אני יכול להגיע קצת יותר..השאלה אם זה יותר טוב לעבוד נגיד עם 512 ב380mhz מאשר 768 ב346mhz ובכלל כמה אני יכול להגיע עם המעבד? ראיתי שאנשים הגיעו ל2400 אבל אני קצת מפחד ..

אה ואיך אני יכול לגרום למעבד להתאמץ בשביל לראות כמה הטמפ' במאמץ?

ומה זה טמפ' מסוכנת בשביל מעבד כזה?

טוב הרבה שאלות מקווה שיהיה לכם סבלנות בשבילי חח

תודה לעונים:)

פורסם

אתה לא חייב.. אם אתה אומר שהזיכרונות שלך מגיעים ל346 פשוט תחפש אפשרות בביוס לקבוע אותם על יחס מעבד:זיכרונות 1 לאחד ככה שמתי שהמעבד עובד על 133X16 שזה 2128MHZ הזיכרונות יעבדו על 266... ומתי שהמעבד יעבוד על 173(שזה בעצם 346מגהרץ לזיכרון ביחס של 1 לאחד) שזה יהיה 173X16 המעבד יוצא 2768מגהרץ... ככה שהזיכרונות לא מגבילים אותם פשוט לא ידעת להגדיר אותם כמו שצריך.

פורסם
  • מחבר

וזה אפשרי להאיץ 1.6ghz ל2700? בקירור סטוק אני מתכוון כי אני לא מתכוון להשקיע במחשב הזה

בכלל לא יודע למה המאוורר התחיל להרעיש מידי פעם וזה מעצבן צריך לבעוט במחשב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים