עבור לתוכן

שאלהעל Direct X 10

Featured Replies

פורסם

טוב אז אני רוצה לקנות עכשיו מחשב חדש ואני מתלבט האם לקנות אותו עכשיו ז"א כרטיס מסך שלא תומך ב Direct X 10 או לחכות חודש אולי קצת יותר שיצאו הכרטיסים החדשים שתומכים בDirect X 10...?

ואם אני יחכה? האם הכרטיסים האלה(שיתמכו ב Direct X 10) יהיו יקרים יותר משמעותית??

והאם אפשר לשדרג את הכרטיס מסך שיש לי עכשיו בעזרת פאץ או משהו שיתמוך ב Direct X 10?? (אני בטוח שלא אבל אני רוצה להיות יותר בטוח חחח)

והאם יהיה שווה לקנות את הכרטיסים שיתמכו בDirect X 10 מייד עם יציאתם או שאם אני יחכה חצי שנה מחירים ירד משמעותית ויהיה שווה לחכות?

פורסם

קודם כל,

יש כבר כרטיסים תומכי DX10 בשוק,אבל הם מאוד יקרים (סביבות ה2700 שקל).

אי אפשר לשדרג מDX9 ל10 בעזרת הפאץ,התכונה הזאתי היא חומרתית לגמרי.

אם אתה קונה מחשב מתחת ל6500 שקל הייתי מחכה עד ינואר אם אפשר.

מקווה שעזרתי.

פורסם

אם אתה שואל את דעתי,

תחכה, עוד חודש וחצי בערך יוצאים כרטיסי הDX10 של ATI, ולATI תמיד היו טכנולוגיות שעוברות את מה שNVIDIA מציעה, ובנוסף לכך גם מחירים תחרותיים [וגם אם לא-- לפחות הכרטיסים של NVIDDIA יאבדו משווים], כמובן שעכשיו כל המעריצים של NVIDIA יקפצו לי כאן ויצעקו "מה אתה מקשקש", אז אני לא אומר שATI מושלמים ושלNVIDIA אין יתרונות -- מה שNVIDIA מפסידה בתחום הטכנולוגי, הם בד"כ מפצים על כך בעזרת ליבות שמסוגלות להגיע למהירויות שעון גבוהות יותר, וכמובן שהדרייברים שלהם טובים פי אלף.

-ג'ו

פורסם
  • מחבר

טוב אז אני יחכה (:

אבל האם אני יוכל לקנות כרטיס מסך מסוים בכמות מסוימת של זיכרון וחוזק מסוים וכ'ו

בכמעט אותו מחיר? או שהוא יעלה הרבה יותר?

פורסם

עוד כמה חודשים יהיו כרטיסים של nVIDIA במחירים יותר סבירים מאלו שקיימים כרגע

אם שווה להשקיע ב DX10 - כרגע ידוע על משחקים בודדים שיתמכו בטכנולוגיה, יצאו בתחילת-אמצע 2007, ועוד כמה בטו קצת יותר מאוחר

האם אתה אוהב לשחק משחקים באיכות גבוהה? אם אתה נהנה מזה אז כן, שווה להשקיע בכרטיס DX10, (אפילו לא בהכי טוב) בשביל שתוכל להנות מעוד Eye Candy. אחרים יאמרו תחכה עד שהדור השני של כרטיסי המסך של DX10 יצאו והטכנולוגיה תשתפר, הכרטיסים יקחו פחות חשמל ויהיו יותר טובים מכמה בחינות, ועד שהדור השני יצא לא יהיו מספר רב של משחקים שתומכים ב DX10 - אפשר לשרוד

אך אם תבחר לחכות עד אז (אמצע 2007 משהו כזה) תצטרך כרטיס סביר להסתדר איתו עד אז אם אתה מתכנן לשחק במשחקים

כמובן שתצטרך מספיק זכרון ומעבד חזק (הייתי אומר לא פחות מ Core 2 Duo) בשביל להנות מהמשחקים שיבואו בקרוב,בנוסף, כרטיסי ה DX10 צורכים מעבד חזק כמו זה בשביל לעבוד כמה שיותר טוב (בעיקר ה 8800GTX)

בחירה שלך

יש תקציבים לעכשיו / יותר מאוחר?

פורסם

אני בערך באותה התלבטות, רק שכבר החלטתי לחכות עוד ליציאה של ויסטה לקניית המחשב.

תגידו, אני זוכר שויסטה תומך בדירקט 10, זה אומר שאם יש לך כרטיס של 9 יהיו שטויות של ויסטה שלא יעבדו לך?

ויסטה, נהנה.

פורסם
  • מחבר

להיום יש כבר מחשב שאני רוצה לקנות התקציב שלו הוא 4500+ כמעט 5.... (לא כולל מסך,מקלדת,עכבר,מארז,ספק)

אממ אני כבר יחכה עם כל עניין קניית המחשב עד לאמצע 2007 , למאי... ככה גם יש לי יום הולדת ואז אני יגרור את ההורים לכל עניין הקניה חחח (:

תודה רבה!!!

פורסם

להיום יש כבר מחשב שאני רוצה לקנות התקציב שלו הוא 4500+ כמעט 5.... (לא כולל מסך,מקלדת,עכבר,מארז,ספק)

אממ אני כבר יחכה עם כל עניין קניית המחשב עד לאמצע 2007 , למאי... ככה גם יש לי יום הולדת ואז אני יגרור את ההורים לכל עניין הקניה חחח (:

תודה רבה!!!

אין בעד מה, תחזור אלינו כשתזדקק למפרט במאי 2007 ;).

-ג'ו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים