פורסם 2006 בדצמבר 619 שנים יש לי הארד דיסק 80GB של ווסטרן שעושה קצת בעיות...במהלך ההפעלה של המחשב, בערך בחלק שאמורה להתחיל הטעינה של הווינדוס מההארד דיסק, מופיעה הודעה על המסך וכתוב בה:A disk read error occurredPress Ctrl+Alt+Del to restartשמתי הארד דיסק אחר במחשב וזה עובר את השלב הזה בלי בעיה, ושמתי את ההארד דיסק הזה במחשב אחר וההודעה הופיעה גם שם...האם ההארד דיסק הזה עזב את עולמינו?
פורסם 2006 בדצמבר 619 שנים בן כמה הדיסק הקשיח?תנסה לעשות reset לביוס או לשנות את אפשרות IDE bus master בביוס ל disabledפשוט עיינתי בלינק זה, יש שם הרבה תגובות לבעיה זו: http://www.hardwareanalysis.com/content/topic/19004/?o=60
פורסם 2006 בדצמבר 619 שנים מחבר הדיסק בן כמה שנים אני מעריך..והמשחקים בביוס לא עזרו ממש.. יש עוד הצעות?
פורסם 2006 בדצמבר 619 שנים ניסית לפרמט את הדיסק?האם המידע שהיה עליו קריטי?אני אישית הייתי זורק אותו אם אי אפשר לפרמט.
פורסם 2006 בדצמבר 718 שנים מחבר ניסית לפרמט את הדיסק?האם המידע שהיה עליו קריטי?אני אישית הייתי זורק אותו אם אי אפשר לפרמט.גם כשאתה מכניס דיסק של XP ומחכה לבוט ממנו כדי לנסות לפרמט, אז עולה אותה ההודעה...בבקשה תשנה את הכותרת שתהיה יותר אינפורמטיבית בהתאם לחוקי הפורוםיותר טוב עכשיו? יש לך הצעה לכותרת טובה יותר?
פורסם 2006 בדצמבר 718 שנים התכוונתי לפרמוט של הדיסק הספציפי (כמו שמפרמטים דיסק חדש כדי שיסמן את הסקטורים הפגועים וידלג עליהם) אבל כנראה שזה לא יעבוד כי הדיסק נדפק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.