פורסם 2006 בדצמבר 718 שנים אומרים:"תמונה שווה 1000 מילים"Bullshit!!!היא שווה 1000000000000000000000000
פורסם 2006 בדצמבר 718 שנים אין לי מושג למה חלקכם טוענים שהוא משועמם, הרי רובכם פה חורשים על משחקים ושורפים זמן על כלום - אצלו לפחות יש אפשרות להתגאות במה שהוא עשה, לא בדיוק לחינם. אגב, אתם כנראה לא מכירים את המושג PixelArt (כל התמונה מורכבת מפיקסלים, עד שהיא מגיעה למצב דמוי תלת-מימד). בקיצור, הבחור תותח.
פורסם 2006 בדצמבר 718 שנים כל תמונה דיגיטלית מורכבת מפיקסלים...הוא לא הסביר את עצמו נכון. פיקסל ארט זאת אומנות שציורה נעשה ברמת הפיקסל, ולכן היא נחשבת קשה ומכובדת במיוחד.אני מניח שהציור הזה נכנס להגדרה.וזה באמת משהו מטורף!
פורסם 2006 בדצמבר 718 שנים אני חושב שהוא חרש יותר מידי שעות על הדבר הזה, ולמזלו זה משתלם לעומת כמה "שחקנים" שקיימים ואת החיים משקיעים במשחקי מחשב ומה בעצם יוצא מהם בסוף?
פורסם 2006 בדצמבר 818 שנים המכונית זה כלום, כל הקטע בוידאו זה שהוא הראה את התהליךתכנסו לאתר שלו יש שם דברים מדהימים
פורסם 2006 בדצמבר 818 שנים כל תמונה דיגיטלית מורכבת מפיקסלים...מן הסתם, אבל יש מספר דרכים ליצור את אותה התמונה.
פורסם 2006 בדצמבר 818 שנים פייי, קראתי בידיוק מה שהלך עם הנגן שלך, ובדיוק נזכרתי שאני השארתי גם את הנגן שלי מאותו הסוג במכנס בדרך לכביסה. איזה מזל!!
פורסם 2006 בדצמבר 818 שנים ^^^ נראה לי שמרוב שמחה גם הגבת בת'רד הלא נכון בקשר לזה, גבר... בכל אופן הנה עוד מכונית שצויירה בMS-PAINT להנאתכם (תודה לקרן על הקישור) (ממש לא באותה רמה לדעתי)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.