עבור לתוכן

עבודה נהדרת ב.... Paint!

Featured Replies

פורסם

שיעבוד בתוכנה נורמאלית... כמו scetchbook או משהו. יחסוך לו הרבה זמן, והוא יגיע לתוצאה הרבה יותר טובה.

• תגובות 46
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אבל אז זה לא יהיה WOW!

פורסם

זה יהיה הרבה יותר WOW, לדעתי. הוא יכול להגיע לתוצאות מדהימות... חבל שהוא "מבזבז" את הכישרון שלו על paint.

פורסם

WTF? אין מצב שזה בצייר!!!

ד"א, שמתם לב שהשם שלו הוא פיקה? :smile1:

פורסם

לא הכל מצויר.

אי אפשר לצייר ככה. גם רואים שזה עשוי ב 3DMAX או משהו כזה.

פורסם

אנשים, קצת פרופורציות, אמנם זה ממש ממש ממש יפה, אבל הטכניקה והתהליך של העבודה זהה לגמרי לתהליך עבודה ב painter ותוכנות דומות.. בעיקרון, כל אומן ציור דיגיטלי, שמומחה לעבודה עם לוח ציור גראפי, מסוגל לעשות דברים כאלו (כמו הצייר הרוסי המדהים Anry למי שמכיר) , אבל אף אחד לא טורח להתקרב ל paint....

דוגמא לציור של Anry (אין ספק שב paint הוא יכול להגיע לפחות לרמה שהוצגה כאן)

[attachment deleted by admin]

פורסם

זה כנראה לוקח לו 5M שעות או משהו כזה!...........

פשוט מדהים!

פורסם

^^

ממש ממש לא. ציור נטו.

אנשים, קצת פרופורציות, אמנם זה ממש ממש ממש יפה, אבל הטכניקה והתהליך של העבודה זהה לגמרי לתהליך עבודה ב painter ותוכנות דומות.. בעיקרון, כל אומן ציור דיגיטלי, שמומחה לעבודה עם לוח ציור גראפי, מסוגל לעשות דברים כאלו (כמו הצייר הרוסי המדהים Anry למי שמכיר) , אבל אף אחד לא טורח להתקרב ל paint....

אני חולק עליך הרי רואים בבירור שזה לא מצויר עובדה שכולם שמו לב לזה.

עריכה:

הנה דוגמה טובה

Rohstoffbohreinheit.jpg

פורסם

סליחה, תיקון, חשבתי שהתכוונת רק לציור של האוטו ב paint.. אני מסכים לגבי התמונות בלינקים

פורסם

איך ?????????.. אין מצב שזה מצייר:

http://www.pixelgod.net/img/gallery/mission_complete.jpg

http://www.pixelgod.net/img/gallery/blautopf.jpg

??? בלי עריכה בלי כלום!

זה בצייר או לא?

כי מצד אחד זה נראה לא אפשרי

אבל מצד שני התמונות נמצאות ב'Private Work' ככה שזה אומר שזה בצייר וכמו האוטו אז ככה זה.....

:nixweiss:

פורסם

למה נראה לכם שהוא עובד רק בצייר? הוא פשוט הדגים לכם כמה שהוא טוב בצייר זה הכל, האיש הוא גרפיקאי שרצה להוכיח נקודה -- אפשר לעשות עבודות מאוד יפות גם בצייר, שאר התמונות שלו שם הם בכלל תלת מימדיות על מה אתם מדברים הצייר לא מסוגל להציג כאלו גוונים.

ד"א הוא לא עושה את זה עם עכבר אם תהיתם, יש לו סקאץ' בורד [לוח ציור שמחובר לUSB] (לפחות אני חושב שזה ככה, אחרת הוא ישב כמה שנים על הציור הזה)

-ג'ו

פורסם

אבל מצד שני התמונות נמצאות ב'Private Work' ככה שזה אומר שזה בצייר וכמו האוטו אז ככה זה.....

לא, זה לא אומר את זה, זה רק אתה אומר את זה, ואין לי מושג למה אתה חושב ככה

לא כל מה שהוא מצייר נעשה בצייר

לא כל מה שבגלריית private work נעשה בצייר

אין לי מושג מה גורם לך לחשוב ככה.

פורסם

הוא גרפיקאי מקצוען, ויודע גם לצייר וגם לערוך בצורה מצוינת (רואים שהציור הוא עם לוח גראפי) , אבל הוא לא מחדש כלום... וברור שהתמונות שכאן חוץ מהמכונית לא נעשו ב paint, זאת פשוט עבודה טובה של מידול + ציור + עריכה

עריכה: לפי האתר שלו די ברור שהוא מומחה ב *קצת* יותר כלים מה ms paint..

קיצר, עוד אתר של אמן מעולה להוסיף ל bookmarks..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים