פורסם 2002 בדצמבר 923 שנים מחבר אתם ורק אתם יכולים לשפר את איכות הגלרייה מכל הבחינות : אם זה לא לצלם תמונמות מטושטשות או אם זה כן לנסות ולקחת פרויקטים מענינים בדיוק כמו מארז הטוסטר ומארז המזוודה המככבים אצלינו בגלרייה !
פורסם 2002 בדצמבר 1722 שנים רייטינג, אפשר להעביר את המארזים המעניינים לדפים הראשונים ולתת להם יותר חשיפה בטיזר
פורסם 2002 בדצמבר 2022 שנים שלחתי לאורי את התמונת שלי הוא צריך להעלות אותם בקרוב 8) לא משהו מיוחד רק צביעה ,חורים,"סידור",כבלים עגולים,FAN bus בעתיד אני אצייר\אשים מדבקה בצד אחד ועל הצד השני אני אעשה חלון + קתודה מערכת קרור מיים וכו' ... יש עוד הרבה רעיונות
פורסם 2002 בדצמבר 2822 שנים בשם Hiperion's Machine הפגוע - אני מצטער, אבל אלא אם כן אתה יכול לספק לי מצלמה שכן יכולה לספק את תאוות האיכות שלך, אני לא חושב שיש הרבה מה לעשות.אני מצטער שאני מנסה לעזור ולהביא דברים מעניינים לאתר.
פורסם 2002 בדצמבר 2922 שנים שלחתי לאורי את התמונת שלי הוא צריך להעלות אותם בקרוב 8) לא משהו מיוחד רק צביעה ,חורים,"סידור",כבלים עגולים,FAN bus בעתיד אני אצייר\אשים מדבקה בצד אחד ועל הצד השני אני אעשה חלון + קתודה מערכת קרור מיים וכו' ... יש עוד הרבה רעיונות במארז פול טאוור יכולת להכניס את הספק הנוסף לתוך המחשב. זה היה מוסיף לאלגנטיות
פורסם 2002 בדצמבר 2922 שנים מארז פול טאוור הוא מפלצתאני עוד רוצה לקחת את המארז הזה איכשהו למסיבות רשת ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.