פורסם 2002 בדצמבר 223 שנים מיום ליום נהיית ראויה יותר ויותר... במיוחד אחרי שהוספתי את המוד החביב שלי לא סתם... ובאמת, רוב הפרוייקטים בגלרייה ממש מגניבים ומושקעים! ;D ואני מבקר בגלריה יוםיום, וכל יום אני מגלה דברים שלא ראיתי ( מאד מוזר : - גם שהם דברים לא חדשים! )
פורסם 2002 בדצמבר 223 שנים מסכים עם דברי מפסיטו .... באמת צריך להבליט אותה יותר בעמוד הראשי!! ובקרוב אני אוסיף לגלרייה עוד מארז איכותי
פורסם 2002 בדצמבר 323 שנים קטנה ולא יותר מדי איכותית בינתיים.לדעתי יש להכניס יותר מארזים בכל עמוד - 10 לפחות.
פורסם 2002 בדצמבר 323 שנים מחבר קטנה ולא יותר מדי איכותית בינתיים.לדעתי יש להכניס יותר מארזים בכל עמוד - 10 לפחות.יחסיתץ למה קטנה ? לחודשיים שהיא באויר ? או לגלריות ענק בחו"ל ?
פורסם 2002 בדצמבר 323 שנים מסכים עם דברי מפסיטו .... באמת צריך להבליט אותה יותר בעמוד הראשי!! ובקרוב אני אוסיף לגלרייה עוד מארז איכותי :E אני עצלן , כמעט סיימתי , צריך להשקיע עוד איזה 40 שקל לשיפורים קטנים ואני אעלה תמונות .... שיניתי כמעט הכל מאז הפעם הקודמת שהצגתי תמונות של המארז - http://ilf.israel.net/kriz )
פורסם 2002 בדצמבר 323 שנים הגלריה יפהאבל מה שחסר בה לאומת גלריות בחו"ל זה המארזים המוזרים: מארז שכולו מצוייר, מחשב בתוך בויידם וכו'. כמובן שאני לא מצפה מאנשים לעשות את זה אבל זה יכול לגוון את החלון המרובע והמארז השחור (במקורו)
פורסם 2002 בדצמבר 623 שנים אני חושב שיש מקום לסינון, אומנם אתם רוצה שהגלריה תהיה כמה שיותר גדולה,אבל קצת מיותר להעלות תמונות מטושטשות שבקושי רואים בהן משהו.לדוגמא תמונה שבע אצל Hiperion's Machine.לפעמים עדיף איכות על כמות :-\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.