עבור לתוכן

כרטיס מסך Onboard

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות מחשב חדש והבעיה כרגע היא התקציב.

אין ממש על מה להתפשר, אז חשבתי לוותר זמנית על כרטיס מסך ולהסתפק

בכרטיס Onboard שעל הלוח אם. לוח עוד לא ממש בחרתי, כי על החנות עוד לא החלטתי...

אבל מדובר בלוח בתקציב של 550 שקל -\+.

האם הכרטיסים המובנים האלה סבירים בשביל משחקים ישנים??

והאם הם בדר"כ טובים יותר מ Gforce FX 5200 עתיק?

תודה !

חנן ;)

פורסם

כן, הם (GMA 950) טובים יותר מה - FX5200.

פורסם
  • מחבר

רק מה זה GMA 950?

תודה :)

פורסם

זה כ.מ של אינטל המובנה בלוח אם.

פורסם
  • מחבר

הבנתי...

רק לא הזכרתי שהמחשב כמעט בטוח יהיה AMD, זאת פחות או יותר אותה תשובה?

פורסם

אם אתה רוצה amd אז נראה לי הכי חזק שיש זה 7100 אם אני לא טועה מה שבטוח יש גם את ה6100,כולם מסדרת הג"יפורס וכולם יותר טובים ממה שיש לך.

פורסם

הוא אמר שהוא רוצה כרטיס מסך מובנה

אם אתה רוצה מעבד של AMD אז תצטרך לבחור לוח אם שמתאים לאותו מעבד של AMD

תבחר לוח אם שמתאים לאותו מעבד שאתה בוחר+עם כרטיס מסך מובנה, ואז תבדוק אם הכרטיס מסך מובנה הזה הוא ,'סביר'

אתה כותב משחקים ישנים, איזה למשל? אני משער שכרטיס מסך מובנה יספיק למשחקים ישנים, אך בטח שלא למשחקים חדשים

כדאי לך לבדוק שהכרטיס שבעתיד תרצה לשדרג אליו, יתאים לאותו לוח אם שאתה קונה (AGP / PCI-E, ואולי יש עוד משהו לבדוק אני לא בטוח)

פורסם

המובנים של AMD טובים יותר מהאלה של אינטל.

פורסם

מחזק את מה שנירשם פה.

הבחירה הכי טובה שלך היא כרטיס ה 6150 (או 6100 אם ממש אין תקציב).

זה בשום פנים ואופן אינו כרטיס למישחקים אך הוא מתאים למישחקים ישנים (כמו COMENACHE 4 למשל).

אני עובד עם לוח בעל כרטיס זהה ומאוד מרוצה, התוכנית בהתחלה היתה באמת להוסיף כרטיס בהמשך אך אני לא מתכוון לשדרג כרטיס על מחשב זה כי אני מאוד מרוצה ממנו (במקרה הכי גרוע יש 7900GT על המחשב הראשי שאני עובד, - לכל מי ששואל מה ניסגר איתי 8) ).

רק שים לב , אני לא משחק עם המחשב בעל ה6100 , ניסיתי מיספר מישחקים ישנים (כמו QUAKE3 וכו..) והם רצים נהדר.

ושוב - למי שלא רוצה מחשב למישחקים - לוח בעל 6150 מומלץ בחום , אין שום הפסד מול כרטיס רגיל (כל עוד יש זיכרון במחשב), אפילו VISTA עם AERO אפשר להריץ, והחיסכון הכספי גדול מאוד.

פורסם

לי יש לוח GA-M51GM-S2G שיש עליו GEFORCE 6600 ו FARCRY לדוגמא רץ בסבבה....

פורסם

ההבדל בין 6600 ל6100 הוא הבדל מאוד משמעותי...בכל מקרה לאח שלי יש לוח אם שיש עליו onboard את הכרטיס מסך שהוא 6100 אז הוא יכול להריץ משחקים כמו heroes 4/5 or NFS underground אבל מדי כמה זמן זה נתקע ככה לאיזה כמה שניות מועטות...אבל אתה מדבר על משחקים הרבה יותר ישנים לפי מה שהבנתי אז בכלל לא נראה לי שתהיה לך בעיה עם כזה כרטיס גם geforce 4 במקרה שלך יספיק לך אבל קנה לך את ה-6100 ב-200 שקל ותהנה

פורסם
  • מחבר

תודה על כל התגובות !!

שיניתם לי את כל המפרט (לטובה) ואולי אפילו ההזמנה תוקדם טיפה :)

אני מתכוון לשחק פה ושם בסימולטורים Grand Prix Legends (ישן עם שידרוגים)

וב Live For Speed (חדש עם גרפיקה חלשה מאוד ופיזיקה חזקה מאוד!)

אם שניהם עבדו לי יפה עם ה FX אז אני מרוצה ;D

ושוב תודה...

פורסם

אה, בכלאופן ה-GMA950 הוא משולב לא חזק בכלל, ובניגוד לנאמר שהוא חזק מה-Geforce FX5200 הוא לא.

פורסם

בביקורת שאתה הבאת הוא מקבל 1.3K ב - 3DMARK 2003 ואילו FX5200 מקבל שם 1.1K לפי מה שידוע לי, לפי זה אמרתי שהוא יותר טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים