פורסם 2006 בדצמבר 618 שנים יש מארזים שנכנס אליהם פחות אבק או משהו בסגנון או שמא חייבת להיות סירקולציה של אוויר ואז חייב להכנס אבק לכל מארז, לא משנה איזה. אני שואל כי אני חייב מארז שיכנס אליו כמה שפחות אבק אני גר בקומה 3 ויש פה מלא אבק, כל שבוע אני צריך להעביר מטלית על המסך LCD לנקות אבק וגם שכשפתחתי את המחשב חדש רק חודשיים וכבר הצטבר כמות לא מעטה של אבק על תחתית המארז והחלקים.
פורסם 2006 בדצמבר 618 שנים פשוט תקנה מארז עם פילטרים ובזה נגמר הסיפור.6A19 בא איתם ואני מאמין שגם 6A21 ו-6919/20.לרבים מה-TTים יש פילטר מקדימה ואני מאמין שלעוד המון מארזים.תן תקציב
פורסם 2006 בדצמבר 618 שנים מחבר אני חשבתי על משהו בסביבות 400-500.אתם בטוחים שדלת לכוננים לא קשורה לשמירה מבחינת אוויר/אבק...?מה אתה מתכוון פילטרים? כמו רשת שיש על המאוורר?בקיצור אני צריך משהו עם פילטרים טובים.במארז הנוכחי שלי יש פילטר רק על המאורר של המעבד (זה כאילו מסדרון שמתחבר לצד של המארז שנפתח)
פורסם 2006 בדצמבר 618 שנים בדלת יש חורים לאיורור ככה שהמאורר הקידמי יוכל לינוק אויר גם שהדלת סגורה. ככה גם נכנס אבק.אתה יכול לקחת GB טריטון או פיסודוןCM 5326920
פורסם 2006 בדצמבר 618 שנים מחבר אוף אני כל כך מצטער שלא חקרתי את הנושא לפני שקניתי את המחשב.איזה מהמארזים שהצעת מציע את הפילטרים הכי טובים או שכולם באותה רמה?*אני צריך בלי ספק. ה CM שהצעת לפי מה שראיתי בה עם ספק 380W.
פורסם 2006 בדצמבר 618 שנים אני מניח שאפשר להשיג אותו בלי הספק.אני חושב שכל הפילטרים באותה רמה.היתי אישית לוקח 6920 שהוא גם הגדול (פיזית) מבינהם.
פורסם 2006 בדצמבר 618 שנים מחבר סירקולצית אוויר טובה מונעת אבק או שרק מחליפה את האוויר?אני חושב שהכי טוב זה לחסוך למארז שהתאהבתי בו Gigabyte 3D Aurora 570 ב 800 ש"ח וזהו (אני בטוח ש GTX8 נכנס אליו).גם יש לו מחיר טוב ביחס למארזים האיכותיים.
פורסם 2006 בדצמבר 618 שנים מחבר הסופרנו לא מכניס הרבה אבק בגלל הדלת וזה בדוק אני אפילו בדקתיבגלל הדלת?ליאור אמר פה ועוד מישו שהדלת זה רק לאסטטיות.אז למעשה זה אמור להיות ככה בכל מארז עם דלת, לא? זה גם נשמע הגיוני.
פורסם 2006 בדצמבר 618 שנים יש לי 2 מחשבים בביתאחד עם דלת שהוא הופרנווהשני בלי דלתהשני כבר הכונן דיסקטים נהרס ובא אליו מלא אבקאותו דבר עם הכונן דיסקיםוהסופרנו עם הדלת נכנס לי קצת אבק יחסית לשאר המארז שהוא פתוח
פורסם 2006 בדצמבר 618 שנים מחבר אז כדאי ללכת על מארז עם דלת, זה מה שחשבתי מהתחלה . תודה. ד.א. איזה דגם המארז השני שלך?
פורסם 2006 בדצמבר 618 שנים לא זוכר תדגם אבל החברה זה GB אני כמעט בטוחאני אמרתי את דעתיהמארז דומה קצת לקומפקוס וגם לציפסיקט מעט
פורסם 2006 בדצמבר 618 שנים הדלת של הסופרנו לא חוסמת אבק, בשביל זה יש פילטר ברוב המארזים הטובים (אפילו ה-6A19)דלת שכן חוסמת אבק היא כזאת שחוסמת גם אוויר, ואז היא מיותרת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.