עבור לתוכן

איך הSK-7

Featured Replies

פורסם

אני מתכנן לקנות אותו בשבועות הקרובים כשהוא יגיע לארץ, ושמעתי עליו דברים די טובים, אבל כדאי להיות בטוח, הוא באמת טוב כ"כ?הרי, הוא עולה פחות מחצי מהSLK800!

תודה.

פורסם

יחסית למחיר הוא בטח ובטח שווה... גם בזכות עצמו הוא אחד הטובים כיום...

פורסם

השאלה היא למה אתה צריך אותו, אם סתם כדי להוריד מעלה \שתיים אין טעם לקנות, אם אתה באמת רואה שקיים הבדל ומתכוון לנצל אותו-לך על זה.

פורסם

אם הוא באמת יהיה זול יחסית אני לא רואה שום סיבה למה לא להשקיע ולקבל ראש שקט ואופציות לעתיד בכל הקשור לאוברקלוקינג...

פורסם

אני זוכר ש"ספיריט" מתגאה ביעילות ה6CU שלו, אם הוא לא מתכנן משהו שה6CU לא יהיה מסוגל לסחוב אין טעם להחליף, סתם זריקה של 100 שקל לפחות.

פורסם

לפי מיטב הבנתי הוא מין hs ביניים בין הax-7 לslk-800, כלומר עם יש לך מארז מאוורר ומאוורר די חלש (32 cfm) אז הsk-7 יוריד לך איזה 2 מעלות יותר מהax.

פורסם

לפי הביקורות הזאתי, הוא הכי מוצלח.

ולפי זאתי הוא הכי פחות טוב..

מני אמר שהוא כבר בדק אותו והוא הראה תוצאות טובות יותר מה-SLK800.

בקרוב יהיה לי SK-7 (נראה אולי במשלוח שאני אוסף מחר מהדואר), והוא יורכב בשביל השוואת מאווררים שנפרסם באתר.

ביניהם יהיו ההכי שקטים וההכי רועשים שיש..

פורסם
  • מחבר

אני רוצה אולי להעלות עוד איזה 100 מג"ה בנוסף למאה שהעלתי עד עכשיו, להגיע למשהו כמו 2200 ואולי יותר.

עם ה6 אני חושב שאני אוכל להגיע ל2100, אבל זה כבר יהיה על סביבות ה50-55...

ביודומ, אם תקבל אותו השבוע תפרסם פה רשמים, טוף?

פורסם

השבוע אני בספק שזה יקרא אם בכלל, יש לי עיסוקים קודמים ולצערי הוא לא הגיע היום, וגם לא יגיע מחר..

מה שאומר שאולי נקבל הודעה מחר ויום חמישי שאני לא אהיה בבית הוא יגיע, אבל אני בספק..

הוא היה אמור להגיע ראשון וכבר הגיעו הרבה חבילות אחרות..

דרעק, הוא בטח ניתקע במכס.. :-\

פורסם

טוב אז כנראה שהוא לא נתקע במכס.. ;D

7016904.jpg

7654248.jpg

6088697.jpg

כמו כן הגיעו מאווררי הפאנאפלו כמו שאתם רואים..

מקווה שיהיה לי זמן להשוואת מאווררים גדולה שבוע הבא.

אולי בדיקות מהירות הערב כי חמישי-שישי אני לא בבית.

פורסם

תתחדש biodome נראה גדול

פורסם
  • מחבר

תבדוק, תבדוק כבר!!! :asthanos: :asthanos: :asthanos:

פורסם

אני עסוק..

בינתיים גם משום מה קפץ החשמל בסלון אז זה קצת בעייתי (המחשב שאני בודק עליו עם כרטיס מסך מובנה בלי DVI..)..

אז צריך את המסך בסלון..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים