עבור לתוכן

מישהו יכול להמליץ לי על מסך S-IPS טוב? (תקציב עד 3.5K)

Featured Replies

פורסם

למטרות עריכה גראפית

דגש על איכות ופחות על גודל..

תודה לעונים

פורסם
  • מחבר

נראה מבטיח. הייתי רוצה לדעת אם יש כאן מישהו שהתנסה עם המסך הזה ויכול לומר לי איך הניגודיות שלו..

פורסם

מישהו איבד פה את השפיות ?

LG, איכות ועריכה באותו משפט ?

Eizo s1910 הוא מסך שתפור למטרות שלך.

19" עם פאנל S-IPS עם יחס ניגודיות אמיתיים של 1:1000, בהירות טובה ועיבוד צבעים ברמה של 8 ביט עם תיקון ל 10 ביט.

במחיר של 2670 ש"ח לא תקבל יותר טוב מזה.

ראיתי את המסך הזה בפעולה על מחשב של חבר לכמה שעות שהספיקו להשאיר את הרושם המצויין עליו.

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם

ה - EIZO הוא לא S-IPS, הוא MVA או PVA אני לא זוכר בדיוק.

ה - LG מסך מעולה שגם גדול יותר מה - EIZO S1910 וגם מגיע עם פאנל איכותי יותר - ה - S-IPS.

פורסם

מישהו איבד פה את השפיות ?

LG, איכות ועריכה באותו משפט ?

אתה סתם משמיץ, ה-LG הספציפי מצויין

פורסם
  • מחבר

מישהו התנסה ב LG הנ"ל? אני מאוד רוצה לקרוא התרשמות אישית של מישהו.

לגבי ה EIZO S1910, לצערי הרב מאוד הוא באמת הוחלף לפאנל P-MVA. ולפי מה שהבנתי המסך שלי ( vp930 ) כמעט מגיע לרמה שלו, אז אין שום טעם לקנות אותו..

פורסם

למעשה S1910 היה מההתחלה עם S-PVA וגם מחליפו S1931 מצוייד בפנל זהה. ההבדלים הם ש-S1910 הופסק ייצורו והדגמים שנותרו הם עודפים מייבוא. עדיף לדעתי לרכוש צג שעדיין בייצור, כי לפי כתב האחריות הגלובלית חלקי חילוף יאוחסנו אצל EIZO או המפיצים עד תום 7 שנים, אחרי שייצור הדגם הספציפי מופסק.

VP930, בכל מקרה, הגם שהוא טוב ביחס לכל פנל TN (והתלהבתי ממנו בהתחלה עד שאח"כ מיד ראיתי את ה-EIZO), חיוור מאוד מבחינת צבעים ביחס ל-S1931, ויש לבצע עבודת כיול מההתחלה איתו על מנת להגיע לרמה של S1931. ה-S1931 ממש נראה עם הוצאתו מהאריזה עם צבעים של צג שפופרת.

אז זה לא שאין טעם לרכוש אותו - זו שאלה של סדרי עדיפויות האם 350 ש"ח משתלמים יותר לפה או לפה לטובת חדות ברמה גבוהה יותר וצבע יותר מדוייק, שמהווים שיקול נכבד עבור גרפיקאי מתחיל.

SerpentMage, אם אתה מעוניין בצג EIZO יותר מקצועי באותו גודל שיועד לסביבה עסקית יותר מאשר ביתית (ובוודאי יקר יותר מ-S1931 ב-30 אחוז בערך ואיני בטוח באם התחילו בייבוא שלו) יש מודל S1961 עם פנל S-PVA, 1:1500, 20mS

http://www.eizo.fr/downloads/brochures/pdf/bro_FlexScanS1961.pdf

פורסם
  • מחבר

תודה רבה.

ונכון, חרשתי המון על ה perfectsuite של ה vp930 כדי לכייל את המסך לרמה הרצויה. (אבל לבסוף התוצאה מעולה, טובה לאין ערוך יחסית למצב ההתחלתי)

פורסם

עם אתה רוצה יש מסך as-ips או מהשהו כזה קיצור ה nec 20wgx2

מסך מצויין

אבל הוא רחב

פורסם

מחזק :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

המסך nec 20wgx2 נראה ממש ממש מרשים, אני בהחלט אשקול אותו. צריך לבדוק אם הציפוי glossy שלו לא מפריע.

לפי ביקורת ותמונות מכאן

http://www.widescreengamingforum.com/forum/viewtopic.php?t=3208

נראה שהצבע השחור של המסך הזה מאוד עמוק :xyxthumbs:, ובכלל המסך הזה מתגבר על רוב הבעיות של משפחת ה IPS לדורותיה.

תודה על ההמלצה!

פורסם

גם ה - DELL 2007WFP מצוין.

פורסם

עם אתה רוצה יש מסך as-ips או מהשהו כזה קיצור ה nec 20wgx2

מסך מצויין

אבל הוא רחב

אןכ ראיתי אותו במפרט של אנשים שמבינים (פורומים בחו"ל)

איך מסך רחב מתפקד? כלומר משחקים עליו שלא תומכים במסך רחב יראו מעוות או שפשוט יהיו שוליים שחורים מסביב כמו בסרטי DVD וכו' (שכאן יראו נורמליים דווקא). אני מניח שאני יכול להחליף למסך רחב אבל צריך קודם לוודא שברזולוציה אופטימלית אני אוכל לשחק עליו ללא בעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים