פורסם 2006 בדצמבר 718 שנים אני חושב שהרגעים הטובים להרבה מאוד אנשים הם :בנות-אהבה-סקס.......חו"ל-אילת-טיולים-מוזיקה-!!WORD!!חשבתי איזה חרא יהיה כיתה י אבלאני לומד אלקטרוניקה -9 שעות\שבועויש מורה מזה סבבה ;Dצעיר ;D
פורסם 2006 בדצמבר 718 שנים איך מתחמקים משתיית אלכוהול בבסיס לעזאזל , אלא אם כן המפקד שלך שתה איתך ( שאלה רצינית )
פורסם 2006 בדצמבר 718 שנים אממ התקופה הכי טובה...ילדות ברור,כיתה ה-ח',חלק מכיתה י'..ואממ בחלק מהטיולים לחו"ל,אילת עם חברים,וכשהיינו חבורה גדולה של חברים שכמעט כל יום יוצאים :-X עכשיו כבר אין :\ כולם בצבא,ניתקו קשר...מתפזרים כל אחד נשאר עם 2-3 חברים בקושי ואני מתגייס בין האחרונים מכולם בע,אה ובעצם גם התקופה של הגן ובכלל כל היסודי קיצר כל הילדות חח
פורסם 2006 בדצמבר 818 שנים אפשר להגיד שהתקופה הזאתי היא התקופה השמחה בחיי.פשוט הכל הולך לי טוב בחיים, ומה שהופך את הכל לכלכך מושלם - היא העובדה שיש לי את מי לאהוב ולדאוג לו, שזאת החברה הנוכחית שלי שהולך בינינו מעולה.
פורסם 2006 בדצמבר 818 שנים זובי שאני יבכה בגלל מישהי! אנחנו גברים! הגזע החזק! מה פתאום כל הבנים ב-HWzone נהפכו לנקבות?!?! (Vitnir הכל ברוח טובה)
פורסם 2006 בדצמבר 818 שנים מת'רוצה?***אני חושב שהתקופה שאני נמצא בה עכשיו היא הכי טובה שתהיה לי אי פעם.. טיולים של חוגי סיירות...ישראל, תהיה חזק, כולנו מכירים את התחושה ;] וגם דורון ;] וגם כל השאר***בערבוס, מזל טוב לך.
פורסם 2006 בדצמבר 818 שנים לפני החטיבה. החטיבה הרסה לי את החיים, ובבקשה אל תגידו שאני מגזים,כי אם הייתם מכירים את החטיבה שלי, הייתם מבינים.
פורסם 2006 בדצמבר 818 שנים כיתה ט',עברתי חטיבה בכיתה הזאת וזו היתה השנה הכי טובה שהיתה לי איי פעם.-ג'ו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.