פורסם 2002 בדצמבר 223 שנים יש לי לוח EPOX 8K5A2+. האם אני יכול לחבר אליו יותר מ 4 כונני IDE (כמו בדרך כלל) ? האם ה RAID עוזר במשהו?למשל, 4 דיסקים קשיחים ו CD (כולם כאמור ב IDE).
פורסם 2002 בדצמבר 223 שנים מחבר אפשר יותר פרטים? האם זה כרטיס PCI, איך מחברים אותו, היכן ניתן לקנות?תודה.
פורסם 2002 בדצמבר 223 שנים כן תחבר לריידאבל אל תחבר על אותו ערוץ משהו איטי ומשהו מהירזה יאיט אותולמשל שים עליו שני הארד דיסקים באותה מהירותאו שני DVDים
פורסם 2002 בדצמבר 223 שנים ברוב הלוחות שיש להם RAID (אולי אפילו כולם) אי אפשר לחבר כלום חוץ מכונני HDD לבקר RAID.יש להניח שהכוננים האופטיים ישארו על ערוצי ה IDE הרגילים.
פורסם 2002 בדצמבר 223 שנים ה RAID קצת יסבך לך את העניינים.....הפתרון הכי פשוט (וגם לא יקר) הוא:תקנה בקר IDE שמתיישב כ PCI....הלוח שלך די מהיר ככה שלא יהיו לך בעיות תאימות...אם אני לא טועה מוכרים כזה בפלונטר....לא סגור על המחיר אבל לא יותר מ 300 שקל....אני לא מפרסם הם פשוט היחידים שמוכרים את זה ONLINE...זה גם אחד הבקרים היותר טובים שיש של חברת Promise (יש גם ל ADAPTEC אבל נראה לי שהם יקרים). אם זה ל CDROMS אתה יכול לקנות ATA100, אם לדיסקים לך על ה ATA133 שהוא טיפה יותר מהיר אם יש לך את הציוד שמנצל אותו. בכל מקרה יש לי אותו והוא מוסיף שתי כניסות (כלומר סה"כ 6 כוננים) עובד עם XP כמו נינג'ה ולא עושה בעיות.
פורסם 2002 בדצמבר 223 שנים 300 ש"ח זה חצי ממחיר של לוח אם חדש, מיותר במקרה הזה.לבקר RAID טוב אפשר לחבר 4 כוננים קשיחים ככוננים בודדים בלי ליצור מערכי RAID.
פורסם 2002 בדצמבר 223 שנים בדרך כלל אפשר להגדיר אותו בביוס כ-ATA רגיל ולא RAID...ואני אתן לך טיפ קטן: ה-RAID שלי עובד נפלא כ-ATA, אבל היתה לי איתו בעיה אחת... הוא לא ידע לעבוד עם דיסק דינמי (של win2k), כך שכשחיברתי אותו ל- RAID הוא הראה שאין על הדיסק מחיצות... כשהחזרתי אותו ל-IDE הרגיל הבנתי שהוא פשוט פירמט לי את הדיסק... והתחלתי לנסות לשחזר.
פורסם 2002 בדצמבר 223 שנים מחבר תודה לכל העונים!למשל, בקונפיגורציה ספציפית:HD 7200RPM - Primary IDEHD 5400RPM - Secondary IDEDVD ROM - Secondary IDEHD 7200RPM - on RAIDHD 7200RPM - on RAID(המחוברים ל RAID ללא הגדרות ה RAID אלה בתפקיד IDE רגיל)יעבוד בלי בעיות?(ב 2000, linux, XP)תודה :-)
פורסם 2002 בדצמבר 223 שנים לא צריכה להיות שום בעיה... תוודא רק אם ואיך הלוח שלך תומך בחיבור דיסקים ל-RAID שלא בתצורת RAID.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.