עבור לתוכן

איך אני מבטל דוח 500 שקל?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

שמעו, יש קופת חולים של מכבי בדיוק לייד וממש לא הייתה שם חנייה. האם אני יכול לטעון שהורדתי את אבא שלי שם בגלל שהוא אמור לעבור ניתוח ביום שישי [הוא באמת אמור לעבור ניתוח אז אני יכול אפילו לצלם אישור או משהו כזה] והייתי חייב לקחת אותו לשם בשביל שיספיק להגיע לתור שלו ואז אחרי שעזרתי לו, חזרתי והחנתי את האוטו במקום רחוק יותר, שמותר להחנות בו ואז ראיתי שהביאו לי את הדוח... ובנוסף לזה אני אוסיף שהאוטו שחור חחח

מה אתם אומרים?

• תגובות 66
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שאתה חיי בסרט.

פורסם

אם תציג מסמכים.

פורסם

שאתה חיי בסרט.

תפסיק לקטול אנשים סתם ככה.

שמעו, יש קופת חולים של מכבי בדיוק לייד וממש לא הייתה שם חנייה. האם אני יכול לטעון שהורדתי את אבא שלי שם בגלל שהוא אמור לעבור ניתוח ביום שישי [הוא באמת אמור לעבור ניתוח אז אני יכול אפילו לצלם אישור או משהו כזה] והייתי חייב לקחת אותו לשם בשביל שיספיק להגיע לתור שלו ואז אחרי שעזרתי לו, חזרתי והחנתי את האוטו במקום רחוק יותר, שמותר להחנות בו ואז ראיתי שהביאו לי את הדוח... ובנוסף לזה אני אוסיף שהאוטו שחור חחח

מה אתם אומרים?

אני חושב שהעירייה תתחשב בך ותבטל את הדוח, אם לא יש לך סיכוי ענק בבית משפט
פורסם

אתה מנסה להיתלות בנושא שהוא לא המהות של העניין.. המהות היא ביטול דו"ח של רשות עירונית ולא מי נהג או מה

מה? אבל זה בדיוק מה שאתה עשית... למען האמת, בהתחלה ההיתי בטוח שההודעה הזאת נאמרה בכלל כתגובה אליך, ואז חזרתי אחורה וראיתי שמדובר באותו משתמש...

אנחנו דיברנו על ביטול דו"ח, ואתה פתאום התחלת לקשקש על "אפשר לטעון שלא אתה נהגת, וכך להעביר את הדו"ח למישהו אחר".. ::)

פורסם

אני לא מקשקש

פורסם

יש משהו בסיסי שלא שאלו פה - זה דוח של המשטרה או של העיריה?

פורסם

לא אני ממש לא מציע

פורסם

בהחלט ניתן לדרוש לבטל דו"ח כאשר בעל הרכב לא נהג ברכב (ואני לא אמרתי לך לטעון בכל מצב שלא נהגת) ...אתה לא מצפה שאם נגנב לי הרכב והגנב ביצע עברות וקיבל קנסות אז שאני אשלם את זה במקומו.

נכון.

אבל הרכב לא ניגנב.

ועד שהוא לא יציג נהג אחר במקומו אז בעל הרכב ישלם את הדו"ח.

נושא ביטול הדוח הוא נושא אחר לגמרי.

יש פה שתי נושאים שונים ואתם עושים סלט :silly:

פורסם

ניתן לבטל דו"ח.

פורסם

500 שקל מהעיריה? נראה קצת לא הגיוני... יותר מידי, בדר"כ הם מסתפקים בפחות (או כמו שהולי שאל, זה בטוח מהעירייה?)

בכל מקרה, יותר קשה משום מה לבטל דו"ח של העיריה, ויש בעיה, אם אתה למשל לא מצליח להוכיח מעבר לכל ספק במשפט - אז את צריך לשלם כפל קנס ואם אתה לא משלם ישלחו לך עיקול חביב על החשבון בנק ועוד צרות.

קיצר לא תמיד כדאי להלחם על דברים כאלה אלא אם יש לך ים זמן מיותר.

פורסם

בוטל מהעולם.

פורסם

500 שקל מהעיריה? נראה קצת לא הגיוני...

ככה זה חנייה על מדרכה בתל אביב.

פורסם

טוב אני יחרוג קצת כדי לספר משהו שקרה לי לפני כמה ימים

אני לא מיזמן קיבלתי צוו עיקול על כימאת 14 אלף שקל מעירית הרצליה

וזה אמור היה להיות ביגלל דוחות חניה

רק דבר אחד הם לא ידעו

אין לי רכב ביכלל

רק אחרי הרבה טלפונים וריצה לבנק הטמבלים ביטלו את זה

מבחינתי שיתנו דוחות יקרים למי שעובר עברות אבל שלא ישלחו אותם לאנשים לא נכונים

אפילו שם החייב היה שונה מהשם שלי למרות שהפרטים למעלה כן היו שלי :kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים