עבור לתוכן

בעיה עם הBENQ FP93GX

Featured Replies

פורסם

קניתי אתמול LCD 19 של BENQ FP93GX במקום הCRT המעפן שהיה לי. הבעיה היא שהוא מציג איכות צבע די נמוכה ובכללי מציג די גרוע. שמתי אותו על הרזולוציה הטבעית (1280x1024) וניסיתי לשנות רזולוציות, לשנות את הזמן רענון, כלום לא עובד. בSETTINGS בשולחן עבודה זה כמובן מכוון ל-32bit אבל עדיין מגעיל... (זה מחובר בDVI - יש לי שני חיבורים לRX1900XT ובשניהם זה עובד דפוק, וגם בחיבור רגיל עם מן "מתווך" - אנאערף אין לי מושג איך קוראים לזה)

תודה מראש

פורסם

תחפש ב OSD אפשרות לשנות את הצבעים ל sRGB בתור התחלה ומשם תתקדם.

כל זה כמובן בתנאי שהמסך בסדר, יכול להיות שיש בעיה חומרתית פיזית במסך, יש לך עוד מסך LCD

להשוות אליו במחשב שלך? אולי מחבר?

פורסם
  • מחבר

אין בOSD אפשרות כזאת. יש שם בCOLOR רק אפשרוןת לשנות את היחס אדום:כחול:ירוק

פורסם

תנסה לחפש אפשרויות כיוון מצבים כגון Games, Movies, Desktop וכו.

ותראה על מה זה מכוון כרגע.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי לשנות הכל שם. שום דבר לא עוזר. עשיתי גם RECALL. כלום :( זה ממש משגע אותי... בOBLIVION זה בכלל נראה זוועה - מלא מריחות, איכות הצללה גרועה.

פורסם
  • מחבר

וואי... אני יודע שאני מעצבן אבל זה ממש מרגיז. חיברתי את שני המסכים (הישן והחדש) במקביל ורואים שיש הבדל ענק באיכות מאוד בבירור. שיניתי ל-sRGB Color Space בCOLOR MANAGMENT וזה לא שינה כלום. קשה לי להאמין שיש בעיית חומרה (אחרת המסך לא היה עובד בכלל...) וגם לא שהמסך עד כדי כך גרוע (שמעתי עליו המלצות טובות כולל כאן). זה ממש מייאש. אין שום דבר שאני יכול לעשות? תודה :\

פורסם

זה ממש לא מחייב שהמסך לא היה עובד בכלל, יכול להיות שמשהו נדפק בזמן הייבוא או משו כזה שגורם לו להציג תצוגה לקוייה..

בכל מקרה, קח את המסך למחשב אחר בבית אם יציג אותה תצוגה, תיגש לחנות ותגיד להם שיש בעיה במסך

תעשה את זה כל עוד לא עברו 14 ימים.. בהצלחה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים