עבור לתוכן

איזה כרטיס מסך יותר טוב הרקולס או ג'יגבייט???

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

שמעתי משהו קצת עזוב דהמשחקים בהם אני משחק הרידאון לא מעלה אותם טוב כמו למשל:קונטר סטרייק, nba2003,נייד פור ספייד6

אני ראיתי את הדברים האלו מן האנשים שנמצאים פה בפורום אשר הם מתלונניםעל דבר זה.....

הדרברים החדשים 6200c מתקנים את כל הבעיות עד כמה שאני יודע.

אבל אם יש עוד בעיות יש את הפורום של rage3d שמתמחה בפיתרון בעיות בכרטיסי ATI

אז עם זה ככה אחי איפה אפשר להורד אותם יש לך לינק מלא בדיוק להורדה אחי?

פורסם
  • מחבר

sonic תודה רבה לך אתה תותח עזרתה לי באמת בקטע של ההשווה בין הכרטיסים לפי ה 3dmark תודה רבה על העזרה זה באמת מה שרציתי לדעתוהבאת לי את הדבר הנכון ומובן תודה רבה לכל מי שעזר לי ברצינות!!!!!!!!!!!

אבל אני רוצה לדעת איפה אפשר להוריד דריברים המתקנים בעיות????? ???

פורסם
  • מחבר

סונייק יש לך אי סי קיו עם כן תוכל בבקשה לכתוב לי כי בטח המנהלים לי יסכימו פה לתת לינקים להורדת דריברים אז עם יש לך תכתוב לי אותו טוב?

פורסם

מה הבעיה עם לינק להורדת דריברים?! זה חוקי לגמרי...

פורסם

מה דעתך אולי לנסות במדור ההורדות באתר?

פורסם
  • מחבר

מה דעתך אולי לנסות במדור ההורדות באתר?

ניסיתי ולא מצאתי..... ???

פורסם

איזה וינדוס?

פורסם
  • מחבר

win' xp pro

פורסם
פורסם

שמעתי משהו קצת עזוב דהמשחקים בהם אני משחק הרידאון לא מעלה אותם טוב כמו למשל:קונטר סטרייק, nba2003,נייד פור ספייד6

אני ראיתי את הדברים האלו מן האנשים שנמצאים פה בפורום אשר הם מתלונניםעל דבר זה.....

הדרברים החדשים 6200c מתקנים את כל הבעיות עד כמה שאני יודע.

אבל אם יש עוד בעיות יש את הפורום של rage3d שמתמחה בפיתרון בעיות בכרטיסי ATI

ויש גם את הדרייברים RC1 לDIRECTX9 שאיתם כל המשחקים פועלים מצויין ובלי שום בעיות! (חוץ מבעייה קטנה בNBA שלא מפריעה למשחק עצמו)

פורסם
  • מחבר

אחים שלי הדרברים שנתתים לי הם הדרברים שמתקים את הבעיות בכרטיס מסך???? ;) (שנקראים 6200c?)

פורסם

על אילו בעיות בדיוק אתה מדבר?

הדרייברים שנתתי לך הם הדרייברים האחרונים שקיימים ל Radeon 9700, מן הסתם כל בעיות שהיו קיימות ותוקנו בגרסאות קודמות מתוקנות גם בגרסה הזו.

פורסם
  • מחבר

הכוונה שהיו מקרים שאמרו ילדים שבכרטיס הזה לא עולה להם טוב: נייד פור ספייד 6, קאנטר סטרייק ו-nba2003

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים