פורסם 2002 בדצמבר 222 שנים מחבר שמעתי משהו קצת עזוב דהמשחקים בהם אני משחק הרידאון לא מעלה אותם טוב כמו למשל:קונטר סטרייק, nba2003,נייד פור ספייד6 אני ראיתי את הדברים האלו מן האנשים שנמצאים פה בפורום אשר הם מתלונניםעל דבר זה.....הדרברים החדשים 6200c מתקנים את כל הבעיות עד כמה שאני יודע.אבל אם יש עוד בעיות יש את הפורום של rage3d שמתמחה בפיתרון בעיות בכרטיסי ATIאז עם זה ככה אחי איפה אפשר להורד אותם יש לך לינק מלא בדיוק להורדה אחי?
פורסם 2002 בדצמבר 222 שנים מחבר sonic תודה רבה לך אתה תותח עזרתה לי באמת בקטע של ההשווה בין הכרטיסים לפי ה 3dmark תודה רבה על העזרה זה באמת מה שרציתי לדעתוהבאת לי את הדבר הנכון ומובן תודה רבה לכל מי שעזר לי ברצינות!!!!!!!!!!!אבל אני רוצה לדעת איפה אפשר להוריד דריברים המתקנים בעיות????? ???
פורסם 2002 בדצמבר 222 שנים מחבר סונייק יש לך אי סי קיו עם כן תוכל בבקשה לכתוב לי כי בטח המנהלים לי יסכימו פה לתת לינקים להורדת דריברים אז עם יש לך תכתוב לי אותו טוב?
פורסם 2002 בדצמבר 322 שנים שמעתי משהו קצת עזוב דהמשחקים בהם אני משחק הרידאון לא מעלה אותם טוב כמו למשל:קונטר סטרייק, nba2003,נייד פור ספייד6 אני ראיתי את הדברים האלו מן האנשים שנמצאים פה בפורום אשר הם מתלונניםעל דבר זה.....הדרברים החדשים 6200c מתקנים את כל הבעיות עד כמה שאני יודע.אבל אם יש עוד בעיות יש את הפורום של rage3d שמתמחה בפיתרון בעיות בכרטיסי ATIויש גם את הדרייברים RC1 לDIRECTX9 שאיתם כל המשחקים פועלים מצויין ובלי שום בעיות! (חוץ מבעייה קטנה בNBA שלא מפריעה למשחק עצמו)
פורסם 2002 בדצמבר 322 שנים מחבר אחים שלי הדרברים שנתתים לי הם הדרברים שמתקים את הבעיות בכרטיס מסך???? (שנקראים 6200c?)
פורסם 2002 בדצמבר 322 שנים על אילו בעיות בדיוק אתה מדבר?הדרייברים שנתתי לך הם הדרייברים האחרונים שקיימים ל Radeon 9700, מן הסתם כל בעיות שהיו קיימות ותוקנו בגרסאות קודמות מתוקנות גם בגרסה הזו.
פורסם 2002 בדצמבר 322 שנים מחבר הכוונה שהיו מקרים שאמרו ילדים שבכרטיס הזה לא עולה להם טוב: נייד פור ספייד 6, קאנטר סטרייק ו-nba2003
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.