עבור לתוכן

מישהו הצליח לחבר את המחשב לטלוויזיה בעזרת TV-OUT כלשהו?

Featured Replies

פורסם

בעיקר לצפיה בסרטים.

ספרו על החוויות, האיכות, קשיים אם היו?

ואם תוכלו לציין בעזרת איזה כרטיס החיבור נעשה?

פורסם

אני,זה לא כזה תענוג גדול אבל נחמד.קשיים ? בהתחלה הסתבכתי עם ההגדרות,בשביל לתפוס תמונה צבעונית

s/u/m/a gf4 ti 4200

פורסם

MSI GF4 Ti4600

אבל הצבעים נראים הרבה יותר טוב על מסך מחשב.

פורסם

Gigabyte Radeon 9000 Pro

פשוט מושלם,

איכות הTV-OUT הכי גבוהה שיש כיום.

פורסם

Geforce 3

האיכות תמיד תהיה יותר טובה במסך מחשב, אבל סרטים רואים דווקה מצויין. זה ה WINDOWS שלא רואים טוב

פורסם

Hercules 8500

בלי שום הגדרות מסובכות רק לחיצת כפתור והאיכות פצצה!

במיוחד כיף לשחק UT2003 בטלוזיה

פורסם

voodoo 3 3000

כן תאמינו או לא יש עדיין אנשים שמשתמשים בו... :P

האיכות די מסריחה(טוב, למה ציפיתי) וכמובן שעל המסך רואים יותר טוב.

פורסם

אני!

אחרי הרבה סיבוכים רבים, גיליתי שה TV IN בטלוויזיה שלי לא כ"כ טוב... הבאתי אחרת, זה עבד, איכות לא משהו, אפשר לראות סרטים, אבל האיכות במסך ( LCD 15" ) הרבה, הרבה, הרבה יותר טובה +.... ( שיחקתי טיפה פיפא, כי אפשר להרים רגליים ולשחק בסתלבט - אגב במשחק זה נראה ממש כמו ב PS2, רק שאחרי 15 דקות, העיניים שלי הזילו דמעות, אז... )

::)

פורסם
  • מחבר

מהו לדעתכם הכרטיס הטובים יותר לחיבור לטלוויזיה?

Nvidia או רדיאונים למיניהם?

פורסם

לא לדעתנו, הכרטיסים שמציגים את האיכות הגבוהה ביותר ביציאה לטלויזיה הם הרדאונים.

כרטיסי NVIDIA מציגים איכות ירודה מאד בTV-OUT .

פורסם

אני משתמש ב TV-OUT כל הזמן. יש לי GEFORCE 4 MX וטלויזיה שקיבלתי מאחותי.. זה ממש נוח.

NVIDIA פתחו דבר כזה שנקרא NVIEW ובעזרתו אתה יכול להשתמש בשני מסכים בעת ובעונה אחת. זה מאוד נוח - במסך אחד אני משחק קוויק ובשני רואה סרט.. התוכנה של הNVIEW מובנת בDRIVER (נגשים אליה דרך ה-DISPLAY SETTINGS).

האמת שהיו לי די הרבה בעיות בהתחלה, כשניסיתי פעם ראשונה עם GF2MX, הרבה תסכול היה מעורב. פעם זה לא עבד, פעם כבל לא נכון, פעם לא רואים צבע וכו'. בהתחלה זה יכול להיות כאב ראש, אבל זה שווה את זה.

בקשר לצבעים, אני חושב שאפשר לכוון אותם בעזרת תוכנות להתאים להגדרות של הטלויזיה (דוד שלי ז"ל עשה את זה) וככה אין שום צבע שבולט במיוחד. אגב, ממש אי אפשר לקרוא מהמסך של הטלויזיה - אלא אם כן זה בפונט 24 ומעלה.

פורסם

זה לא בעיה לשים בפונט 24, אני רואה במסך מהמיטה ב30.

מישהו יודע איפה אני קונה כבל באזור המרכז? אני צריך בערך 7 מטר.

פורסם

אני רואה דרך כרטיס gforce2 mx400 את הווינדוס רואים ממש גרוע ולא מבינים כלום אבל סרטים רואים באיכות ממש טובה (יותר ממסך).

ד"א שמתי לב שאני רואה הרבה יותר טוב דרך טלויזיה ישנה מאד (בת יותר מ 20) שסבא שלי הביא לי יותר מאשר טלויזיה חדשה מאד (כמה חודשים) ושטוחה (שגם סבא שלי הביא לי) מישהו יודע למה?

פורסם
  • מחבר

לא לדעתנו, הכרטיסים שמציגים את האיכות הגבוהה ביותר ביציאה לטלויזיה הם הרדאונים.

כרטיסי NVIDIA מציגים איכות ירודה מאד בTV-OUT .

יש הסכמה?

פורסם

לא , אין הסכמה . השבבים החדשים של משפחת הTI מוציאים לטלויזיה ברזולוציות מאוד גבוהות יחסית להיום , 1024 על 768 , אם זה הSUMA או הLEADTEK , מניסיון , ובאמצעות כמה כיונונים קלים אתה מגיע לאיכות תמונה מדהימה על הטלויזיה . ניתן להגיע למצב שלא תוכל להבדיל באיכות תמונה באותה טלויזיה בין 2 כרטיסים שונים , RADEON או NV 2X כלשהו . זה גם דיי תלוי באיכות הטלויזיה , אורך הכבל , רמת סיכוך הכבל , הפרעות ועוד כל מיני שטויות . שורה תחתונה : תצטרך הרבה מאוד זמן וסבלנות כדי להבדיל באיכות תמונה של TI 4200 עד 4600 ( אותו מעבד ) לבין 8xxx/9xxx של ATI למיניהם .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים