פורסם 2006 בדצמבר 918 שנים זה מצחיק לא מפחידמותר לי לישאול בת כמה את?וזה באמת מצחיק ראינו את הסרט הזה אני וכל השכונה חחח ורק הרצנו צחוקים
פורסם 2006 בדצמבר 918 שנים יש לי שכנה, נכה בשכל (רציני) שנראית כמו הילדה המפחידה ההיא, רק במצב ריקבון פחות מתקדם ובת כמעט 50. היא והשותפה שלה לא נותנות לי לישון, כל היום צרחות ומוזיקה ערבית.
פורסם 2006 בדצמבר 918 שנים מהפחד עצמו(=אודטה).ברצינות: להיקבר חי. יש לזה איזה שם בלועזית משו-פוביה מן הסתם.
פורסם 2006 בדצמבר 1018 שנים לא יותר קל להביא את הדף עם הפירוט?http://www.noboundarieshypnosis.com/Phobia.htm
פורסם 2006 בדצמבר 1018 שנים מחבר למי שקרא מלאכים ושדים של דן בראון..אני מפחד שירצחו אותי כמו את הקרדינלים..
פורסם 2006 בדצמבר 1018 שנים עכשיו שאתה מציין, יש בזה משהו.אחת הדרכים הכי נוראות למות לדעתי היא בטביעה[כמו שהקרדינל ההוא מת], חסר אונים.גם למות באש לא ממש כיף.
פורסם 2006 בדצמבר 1018 שנים מחבר הכי כיף למות מקפיצה מבניין כן ממש! שניה אחרי שאתה קופץ אתה כבר לא יכול לעצור.... איזה פסיכופת צריך להיות בשביל לעשות את זה..
פורסם 2006 בדצמבר 1018 שנים ^^^^^זה סיוט אם זה רק מרסק לך את העצמותאני לא מסוגל לדמיין איך כל הגוף שלי יתפוצץ לכל מיני חלקים אם אני יפול... אני מפחד להיקבר חי, לטבוע, להישרף וכו'...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.