פורסם 2006 בדצמבר 518 שנים הלכתי לכמה חנויות והם אמרו לי שאין מה לקנות מסך רחבאם המטרות שלי לא למשחקים וסרטים..הם צודקים?כדי לי לקנות רגיל?
פורסם 2006 בדצמבר 518 שנים למשחקים אני בספק אם הוא טוב. הוא לא טוב הוא מעולה לסרטים אני דווקא חושב שהוא מעולה. הוא לא מעולה הוא מצויין אין כמו לראות סרט במסך כזה זה ממש הבדל שמים וארץ כמובן תלוי באיכות המסךברזולוציה הטבעית של המסך גלישה באינטרנט ניראת מצויין אבל האמת אם אתה לא רואה סרטים או משחק אז עדיף לעזוב כבר כך 17 או 19 רגיל וזהו
פורסם 2006 בדצמבר 518 שנים אם השימוש של המסך הוא למסמכים, אופיס ואינטרנט אין מה לקנות מסך רחב לדעתי. הרבה יותר נוח לקרוא שורות קצרות מאשר שורות ארוכות.כמובן שתמיד אפשר לקנות מסך עם אופציית הPIVOT, אבל אני לא חושב שצריך להסתבך סתם.קנה מסך (4:3\5:4) רגיל.
פורסם 2006 בדצמבר 518 שנים אין סיבה כי תכלס נכנס יותר טקטס במסך רגיל לרוחב, כמו כן רוב האתרים במילא מתוכננים לרוזולוציה של 1024*768(לייתר דיוק אני לא מכיר אתר שמתוכננן לרזולוציה גבוהה מכך) ובמסכים רחבים במיוחד בכאלה של 19" יש לך שטח מת כולל של כמעט חצי מסך בצדדים.
פורסם 2006 בדצמבר 718 שנים אין סיבה כי תכלס נכנס יותר טקטס במסך רגיל לרוחב, כמו כן רוב האתרים במילא מתוכננים לרוזולוציה של 1024*768(לייתר דיוק אני לא מכיר אתר שמתוכננן לרזולוציה גבוהה מכך) ובמסכים רחבים במיוחד בכאלה של 19" יש לך שטח מת כולל של כמעט חצי מסך בצדדים.במסכים מספיק גדולים למשל במסך 22 אינטש.. יש אפשרות לפתוח 2 אתרים ביחד? ולראות אותם זה לצד זה (ברחב) ואז השטח המת הופך להרבה יותר מנוצל..
פורסם 2006 בדצמבר 918 שנים http://www.slg.co.il/shop/product_info.php?products_id=351חורג, אבל מסך מעולה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.