פורסם 2006 בדצמבר 519 שנים שלום רב.לפני כן היתה לי תוצאה מעל 10k והיום משום מה התוצאה עלובה ביותר למפרט שלי[ראה תמונה]מה הבעיה?תודה מראש[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בדצמבר 519 שנים מחבר שום דבר לא רץ לי ברקע, אין לי מושג מה הבעיה לפני כן היה לי יותר מ-10k נקודות וכעת,,, לא יודע מה קרה.
פורסם 2006 בדצמבר 519 שנים שיחקתה עם ההגדרות בדריוור או בתוכנה...תוריד פילטרים ואיכות תמונה בדריוור AA ו AF על OFF, איכות תמונה על ביצועים.
פורסם 2006 בדצמבר 519 שנים תודה ממש לא הגיונית תעשה מה ש-RTR אמרשיחקתה עם ההגדרות בדריוור או בתוכנה...תוריד פילטרים ואיכות תמונה בדריוור AA ו AF על OFF, איכות תמונה על ביצועים.
פורסם 2006 בדצמבר 519 שנים תודה ממש לא הגיונית תעשה מה ש-RTR אמר תפסיק כבר להספים בתגובות מיותרות! --- לפותח הדיון - או שיש לך בעיה בדריוורים - או שנגעת בפילטרים דרך הדריוור. כנס למאפיינים של הדריוור ותחזיר למצב "ברירת מחדל". אם זה לא עוזר תנסה לעדכן את הדריוור ולהתקין את ה 3DMARK מחדש.
פורסם 2006 בדצמבר 519 שנים מחבר אם אסיר את הדרייבר של הכרטיס ואתקין אותו מחדש ,זה ישנה משהו?תודה מראש
פורסם 2006 בדצמבר 519 שנים מחבר החלטתי להסיר את הדרייבר של הכרטיס ולהתקינו מחדש+ הסרת התוכנה של dmark06 והתקנתה מחדש.ולאחר כל זאת אני אחזור עם תוצאות ונראה מה יהיה הלאה,,, תודה מראש
פורסם 2006 בדצמבר 519 שנים זה אמור ליפתור את הבעיה אם הגדרות הן הבעיה ... בוא נקווה שזה אכן ככה.. אבל רק שאלה...למה לינסוע לאילת דרך צפת ? לא יותר פשוט לאפס הגדרות בדריוור/ תוכנה ?
פורסם 2006 בדצמבר 519 שנים מחבר יש תודה לעוזרים הכל הסתדר על הצד הטוב ביותר תוצאה "נורמלית" ראה תמונה מצורפת [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בדצמבר 519 שנים ^^^קראת את ת'רד בכלל??? אחי רק תיהיה בעניינים זה לא שהייתה לך בעיה או שמה שעשית לא טוב... פשוט הפעללת AA+AF... ואז זה הכביד על הבדיקה....ולכן התוצאה הייתה כך
פורסם 2006 בדצמבר 519 שנים כמובן שקראתי וקראתי את מה שהוא התכוון לעשות אבל הוא לא אמר אם זה מה שהוא עשה או שזה הסתדר מעצמו או מה..
פורסם 2006 בדצמבר 519 שנים מחבר אין לי מושג מה היתה הבעיה. דרך אגב, לא נגעתי בשום פילטרים למיניהם ולא הפעלתי כלום, פשוט הסרתי את הדרייבר והתקנתי מחדש,והסרתי את תוכנת הבדיקה והתקנתי מחדש,והכל הסתדר לי, לפי מה שראיתי בפורום נאמר לי שיש בעיה בדרייברים של נווידיה מהסדרה של 9 ומעלה אז יכול להיות שזו הבעיה,אין לי מושג ,אך הכל הסתדר לי תודה לכל העוזרים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.